У Харкові пройде фестиваль RAP.UA Awards 2019

15 червня вже вдруге у Харкові видання rap.ua проводитиме фестиваль-премію, де планує зібрати "весь український реп та роздати свої нагороди тим, хто цього року шумів найбільше". 

Наразі триває відбір учасників у рамках конкурсу #TbrgOpenRapUa. Подати заявку з авторською піснею до 30 травня можуть усі охочі реп-виконавці. Наразі вже подано понад 100 заявок. Серед учасників Ядерна Могила, Very The Jerry, Дев’ятий x Deltaplan, Keysee та ряд інших.

30 травня організатори оголосять 10 фіналістів: 5 обраних шляхом голосування слухачів, ще 5 відбере жюрі. Фінал конкурсу відбудеться 15 червня на одній зі сцен RAP.UA Awards 2019 у Харкові. Представники українського хіп-хопу визначать переможця. Він отримає цілий ряд бонусів, а саме виступ на головній сцені, запис пісні на студії Teejay Music, зйомки кліпу від Delta Arthur і Basket Films та промо релізу від PR-агентства Много Воды. 

У складі жюрі відбіркового конкурсу:

  • Саша Варениця. СЕО PR-агентства Много Воды
  • Teejay. Саунд-продюсер Teejay Music
  • Максим Сердюк. Головред порталу СЛУХ
  • Микита Деменков. СОО порталу rap.ua
  • Андрій Недашковський. Головред порталу rap.ua і редактор порталу The Flow
  • Іван Джеломанов. Творець Fast Food Music

Головними хедлайнерами церемонії вручення хіп-хоп премії RAP.UA Awards 2019 стануть лондонський репер Ghetts та білоруський гурт ЛСП.

Виступ Ghetts відбудеться у рамках проекту Британської Ради Selector Live. Ghetts — резидент Східного Лондона, один з найяскравіших представників грайма – музичного напрямку, який зародився в нульових на стику геріджу і хіп-хопу, і на кінець десятих переїхав з андеграунду в топи чартів. Музика Ghetts звучала на британських радіостанціях BBC Radio 1, Kiss 100, BBC Asian Network і BBC Radio 1Xtra, у квітні він був номінований на престижну британську премію імені Айвора Новелло.

Вручення премії відбудеться 15 червня в Харкові на арт-заводі "Механіка". Вартість квитків наразі складає 350-450 гривень

Детальніше про премію:

https://tbrgopen.rap.ua/
https://www.facebook.com/events/1507595759372066/