JAN!S випустили новий кліп

Колишні учасники гурту Сонця Коло Євгенія Гончарук та Євген Закалата представляють кліп на сингл "Ти сказав" з дебютного EP "Копія" свого проекту JAN!S.

Власний стиль JAN!S описують як поєднання інді-року, альтернативи та електроніки. Їхня мета — робити музику, яка б закликала до дії та надихала замислитися про, здавалося б, очевидні речі. І яку хотілося б знову і знову програвати в плеєрі.

"Люди постійно висувають один одному претензії до зовнішності, звичок, цінностей. Але нерідко виявляється, що їхні взаємні почуття виникли саме завдяки цій інакшості, особливості. Наша пісня — про стосунки, у яких двоє хочуть бачити свій ідеальний образ, а не реальну людину. То ж повсякчас обмінюються докорами, повторюють одне й те саме, сваряться, миряться... І так по колу. Це пісня-кітч, але вона про важливі етапи, які часто переживають двоє у стосунках, — пояснює Євгенія Гончарук.

Режисером кліпу виступила Юлія Губаренко, а головну роль тут виконав Денис Недак, народний артист України та провідний соліст Національного академічного театру опери та балету України імені Тараса Шевченка. Він же поставив хореографію для свого персонажа. Сюжет ролику простий, але водночас зрозумілий кожному: чоловік та жінка не можуть знайти спільну мову та сваряться попри сильні почуття.

EP "Копія" доступний на різноманітних стрімінгових сервісах:

iTunes - https://apple.co/2UlYTeg
Google Play - http://bit.ly/2UptOWT
Dezeer - http://bit.ly/2Gmz20H

JAN!S у соцмережах: 

https://www.facebook.com/BandJANIS/
https://www.instagram.com/group_janis/