У Києві пройде Jammy Music Hacker Day

Jammy Music Hacker Day — гібрид хакатону, воркшопу та андерграундного фесту, що збере 27 квітня у Closer представників експериментальних відгалужень української електронної музики.

Вони не лише зіграють для учасників, але й поділяться своїм баченням (що таке музика) та досвідом (як і на чому її можна робити). А ще — дадуть змогу повправлятися зі своїм сетапом, який включатиме інструменти настільки унікальні, що назви деяких з них не гугляться.

Отже, гості:

  • Євген Ващенко — алгоритмічна музика, генеративний арт, лайв-кодінг в Max/MSP — v4w.enko,
  • Стас Бобрицький — нестандартні та нелінійні інтерфейси, human touch в електроніці Brainhack Musicbox, Cthulhu Rise,
  • Остап Костюк — circuit bending, апологет нойза, учасник авангардного дуэту db kldn,
  • Микита Грязнов — співзасновник спільноти Modular UA, автор музикального проекту Friedensreich, в якому він грає "модулярне рандомне техно".

Також впродовж Jammy Music Hacker Day учасники матимуть шанс поджемити на найдивніших синтезаторах, семплерах, секвенсорах, MIDI-контролерах (наприклад, Roli Seaboard), легендарних педалях Electro Harmonix, та цифровій гітарі Jammy.

Розробка української команди RnD64 - портативна цифрова гітара Jammy, яка зібрала на краудфандингу $230,000
і отримала Best in Show на найбільшій у світі виставці музичних інструментів NAMM.

"Music Hacker Day — спроба "хакнути" музику, задіявши нові технології та новаторські підходи. Спроба розібрати її на складові та зібрати заново — поза усталеними канонами.

Все може бути музикою: інтерфейси вводу — не обов’язково клавіші чи струни.
Всі можуть робити музику: академічна освіта — не must have для творця", - зазначають організатори. 

Jammy Music Hacker Day відбудеться 27 квітня з 12:00 до 21:00 у клубі Closer. Вартість квитка - 200 гривень, придбати його можна за посиланням

RnD64 — компанія, що займається розробкою та виробництвом IoT-продуктів. У портфоліо команди — Pocketbook, Petcube та ще близько 44 hardware-проектів. У 2017 році RnD64 створили цифрову портативну гітару для подорожей Jammy Guitar, яка зібрала 230 000$ в ході краудфандингової кампанії на Indiegogo та отримала нагороду Best in show на найбільший у світі виставці музичних інструментів NAMM.

Подія на Facebook:

https://www.facebook.com/events/167173520866251/