Гурт [О] випустив дебютний альбом

Днями український гурт [О] презентував свій перший повноформатний альбом "Суперiнтроверт".

"Це великий шлях і головна нагорода на цьому шляху – це зростаюча здатність висловитися якомога ширше. Творчість – прекрасний спосіб жити та бути собою. Я відчуваю величезну подяку до людей, які написали книги, музику, картини; зняли фільми й у цілому поділилися з нами своїм унікальним досвідом. Їх твори, їх ідеї багато разів міняли моє життя на краще.
Ці пісні – історії з мого життя останніх півтора року", – розповідає вокалістка гурту Оля Чернишова.

"Суперiнтроверт" влаштований дещо складніше за попередні роботи гурту.

"[О] не шукають компромісів з танцювальними чартами. Музика звивається, ламає лад, змінює характер і фарби. Від пекучих шаманських ритмів і радісної строкатої індітроніки до відчуженості coldwave чи діджитал соулу з ледь вловимими вітаннями Френку Оушену, Solange і Жанель Моне. Від важкої ходи індастріал-сінті ("Playboy") до витонченого бароко-попу ("Колискова")", - йдеться у прес-релізі. 

На додаток до альбому [О] випустили документальний міні-фільм, знятий всередині простору Masterskaya.

Разом з релізом альбому [О] анонсували перший сольний концерт. Він відбудеться 17 травня у клубі Atlas. Обіцяють програму з нових пісень і вже добре знайомі роботи – "Хто Я", "Машина", "Пікачу" та ін. А також віжуал-арт від Zhi Zhi Zhignaviche. Квитки вже у продажу.

На рахунку гурту [О] дебютний ЕР "Самий Сок" (2017) із хітом "Мушечки" і сиквел – міні-альбом "Роби Любов" (2018). Вони співпрацюють з лейблом Masterskaya, та вже встигли отримати спеціальний приз від Jägermeister Music Awards.

Посилання на альбом:

Apple Music: https://apple.co/2TTdFNz
iTunes: https://apple.co/2T43uRt
Google Play: http://bit.ly/2Ti4CRH
Spotify: https://spoti.fi/2FrfWY9
Deezer: http://bit.ly/2HKSTsX
Soundcloud: http://bit.ly/2FhmrLV