Demian Feriy випустив новий альбом

Київський музикант представив слухачам новий альбом "Meltdown Hallucinations". Усю роботу над релізом, включно з відеоілюстраціями, Demian Feriy зробив сам.

"Цей альбом є моїм переосмисленням багатьох жанрів, сплавленням їх воєдино - vaporwave, psychedelic rock, progressive rock, new age, IDM, музика з відео ігор і мультфільмів, боллівудська поп-музика, епічно гітарні соло, натхненні гітарними героями минулого і сьогодення. Тут з'єднана естетика нашого цифрового часу і формалізм минулого, враження мого дитинства, мультфільми, кіно, відеоігри, технології, сни, міфологія. Хоч я і можу перерахувати "склад" альбому і його візуальну репрезентацію, моєю метою було злити воєдино всі інгредієнти не залишивши швів. Я відчуваю, що у мене це вийшло. Сподіваюся вам він сподобається ... приємного тріпу", - коментує альбом Demian Feriy.

Нагадаємо, раніше музикант представив дебютний кліп на трек "Meltdown Hallucinations" з цього альбому. 

Demian Feriy - експериментальний музикант з Києва, композитор, саундпродюсер.  На його рахунку кілька сольних альбомів та чимало колаборацій з іншими українськими виконавцями. 

Demian Feriy у соцмережах: 

https://demianferiy.bandcamp.com/
https://www.instagram.com/demian_feriy/
https://www.facebook.com/demianferiy
https://soundcloud.com/demian-feriy