Grisly Faye випустила кліп про зиму

У перший день весни Маргарита Кулічова презентує трек "Zyma", записаний з кубинським музикантом Pepe Gavilondo.

Пісня була записана під час програми обміну для музикантів One Beat у США минулого року спільно з кубинським музикантом Pepe Gavilondo. У відео – нарізка кадрів з типового дня учасників програми – постійної роботи над музикою, відсутності сну та пошуку фану у процесі.

"Я думала про те, що зі мною станеться, коли усе це (час, проведений на One Beat) буде минулим. Пісня про те, що необхідно навчитись відпускати – мені це дається особливо важко. Коли ми презентували її вживу з Пепе, усі ридали – я можу бути й такою. Grisly Faye продовжує розкриватись з темного боку", – прокоментувала Маргарита.

Автор обкладинки синглу – Данило Галико, лідер гурту Blooms Corda.

"Складність роботи з Пепе – це відсутність нормальної комунікації з Кубою. Ми впорались з цією версією треку, записаною на два айфони, але плануємо випустити восьмихвилинну версію, коли прийде час", – додає музикантка.

У кінці минулого року Grisly Faye та дніпровський продюсер Monotonne випустили спільний трек "Ok", який вона презентувала на літніх київських концертах перед від’їздом на One Beat. Лайв-відео "прощальних" київських концертів Маргарита випустила на початку року.

Нагадаємо, нещодавно Маргарита повернулась з програми обміну для музикантів One Beat та туру Сполученими Штатами, куди з українських музикантів за всю історію проекту потрапив тільки Роман Гаркавенко (5 Vymir). Наразі вона проходить магістерський курс для саунд дизайнерів Kino Eyes в університетах Лісабону (Universidade Lusófona), Таллінну (Baltic Film and Media School) та Единбургу (Edinburgh Napier University).

Grisly Faye – електронний проект Маргарити Кулічової. На рахунку співачки міні-альбом "Drown" (2014), альбом "From Far Away" (2016) та декілька синглів.

Почитати рецензію на Grisly Faye - Drown (2014) можна за цим посиланням

Grisly Faye у соцмережах:

Youtube: https://www.youtube.com/user/grislyfaye
Soundcloud: https://soundcloud.com/grisly-faye/
Twitter: https://twitter.com/GrislyFaye
Instagram: http://instagram.com/grislyfaye
Facebook: https://www.facebook.com/grislyfaye
VK: https://vk.com/grislyfaye