Light Matters випустили дебютний альбом

Київсько-варшавський дует несподівано представив свій перший повноформатний альбом, який отримав однойменну з гуртом назву "Light Matters".

"Наш одноіменний альбом, який ми вважаємо нашим першим тим самим, - це переважно вплив midwest emo 90-х, з легким духом поп-культури 80-х років, коли мова йде про естетику. Нам хотілося б, щоб наша музика була більш кінематографічною і трохи ностальгічною. Говорячи про лірику, цього разу вона зосереджена на науковій фантастиці та майбутньому, на виживанні, психічних хворобах та усякому ескапізмі", - йдеться на офіційній сторінці гурту. 

Водночас на форумі музиканти зазначили, що вони (Юрій Касьяненко та Олександр Коваль) готували останні 5-6 років з перервами. З ударними допоміг Слава (+/-, Sterexy). Реліз записували у студії Lipkyzvukozapys в Києві та на Mustache Ministry Studio у Варшаві. Зведення та мастеринг здійснив Вадик Лазарєв.Автор обкладинки - Ігор Малицький. Light Matters у соцмережах:

Нагадаємо, перша демка Light Matters вийшла ще у 2014 році, а їх дебютний EP "Men's Health" був випущений у січні 2018-го. 

Light Matters у соцмережах:

https://lightmatters.bandcamp.com/
https://soundcloud.com/lightmatters
https://www.facebook.com/LightMattersmusic

iTunes: https://apple.co/2DSRtZJ
Spotify: https://spoti.fi/2T18rP1