Новий міні-альбом Clasps вийшов на лейблі Pincet

Тернопільський продюсер випустив новий міні-альбом "PERRLA". Для лейблу Pincet він став 13-им релізом, який, окрім цифрового формату, вийшов ще й обмеженим касетним тиражем. 

Під обкладинкою міні-альбому слухачі знайдуть зібрання минулорічних настроїв продюсера, мінливість яких фіксувалась змішуванням елементів зібраних з різних жанрів. Жартома підкреслюючи цю різносторонність, Clasps вигадує свої власні, серед яких Sludge Footwork, Shoegaze Techno, Post-Soviet Downtempo та Funeral Eurodance.

"Кожен трек, відповідно до пропущених, у момент його створення, переживань, є дзеркалом двоїстої персони, не здатної укріпитися в стилістичних рамках", - пояснює лейбл. 

Назвою релізу є фраза-акронім, що вживається при тесті реакції зіниць на світло – Pupils Equal Round and Reactive to Light and Accommodation, якою автор свідчить про актуальність себе, як творчої одиниці.

"Ідея видати цю солянку на лейблі Ярослава Качмарського народилася якось сама по собі. Pincet не обмежує себе у плані жанрів, з ним приємно працювати й мені імпонує відкритість до ідей. Наприклад, як людина, яка займалася і візуальним мистецтвом, я серйозно ставлюся до того, що буде на обкладинці релізу. Для мене це не менш важлива річ, ніж те, що під нею. Право вибору було цілком за мною і я зупинився на фотографії київського стріт-фотографа Діми Толкачова яка мені сподобалося (за іронією долі, як потім виявилося, одна з рук на фото моя)", - розповів Clasps у коментарі для JagerVibes Ukraine.

EP "PERRLA" офіційно вийшов сьогодні, тобто 12 лютого. 

Pincet – це лейбл, промо та подкасти з Тернополя, який спеціалізується на некомерційних проявах електронної музики. Лейбл діє з 2007 року і за цей час встиг випустити 13 релізів. 

Pincet у соцмережах: 

Facebook: https://www.facebook.com/pincet.music 
Twitter: https://twitter.com/pincet_label 
Bandcamp: https://pincet.bandcamp.com/
Website: http://pincet.space/