Новий гурт Дениса Шафоростова випустив перший сингл

"I'm Sorry" - це перша пісня гурту Drag Me Out, вокалістом якого є Денис Шафоростов. Реліз вийшов за підтримки лейблу Sumerian Records.

Сингл також доступний на різноманітних стрімінгових платформах. До слова, на нову роботу від Дениса фанати чекали близько трьох років. 

Нагадаємо, Денис Шафоростов народився 4 травня 1992 року у Харцизьку. У 16 років він почав грати в першому гурті Dance Red Drops. У 17 років він два місяці пробув гітаристом у російському колективі Орігамі. Вже тоді у Дениса з'явились думки переїхати до США. Хлопець почав писати свою музику та вчився зведенню пісень. Окрім цього в Дениса був свій канал на Youtube, на якому він робив вокальні та гітарні кавери на свої улюблені групи.

Першим великим проектом музиканта був металкор гурт Make Me Famous, який він заснував у 2009 році в Америці. У 2012 на лейблі Sumerian Records гурт випустив свій дебютний повноформатний альбом — "It’s Now or Never" який в чарті US top 200 піднявся на 151 місце. Наприкінці 2012-го Денис оголосив про вихід з гурту, який розпався після їх фінального туру на початку 2013 року. Після розпаду Make Me Famous Денис повернувся до України, де створив новий проект — Down & Dirty. А 26 травня 2015, Денис був офіційно оголошений новим вокалістом Asking Alexandria. Їх музикант покинув у 2016-му

Drag Me Out у соцмережах:

http://www.dragmeout.com
http://facebook.com/dragmeoutband
http://instagram.com/dragmeoutband
http://twitter.com/dragmeoutband