Саша Варениця проведе у Києві інтенсив-курс з музичного PR і SMM

15 грудня у FRAT Social Club ідеолог і засновник агентства Много Воды Саша Варениця прочитає 4-годинний авторський інтенсив-курс для музичних менеджерів, артистів і фахівців в області музичного PR.

"Ми спробуємо зазирнути у суть першопричин. Розглянемо цілий комплекс аспектів для правильної підготовки та успішного просування релізу. Досконально розберемо окремі приклади та, врешті, разом дамо відповідь на головне питання, яке хвилює всіх: чому ж одні артисти вистрілюють, а інші залишаються непоміченими?", - розповідає Саша.

Загальну картину доповнить 2-годинна доповідь SMM-менеджера Много Воды Іри Станкевич про роль YouTube та соціальних мереж у житті сучасного артиста. Іра розповість, що і як сьогодні варто робити артистам, які вважають за краще (або змушені) шукати свою аудиторію без допомоги традиційних ЗМІ. 

Піар/менеджмент агентство Много Воды розпочало свою роботу у березні 2018 року. У їх послужному списку запуск артистів Alina Pash і alyona alyona, ко-менеджмент проектів Cape Cod, Cepasa, Dibrova, робота з артистами: ТНМК, Христина Соловiй, Счастливые Люди, Morphom, Адвокаты, Refinders, DZ’OB, The Maunt і іншими. У цілому Много Воды випустили понад 50 релізів за поточний рік.

Вартість відвідування інтенсив-курсу - 1000 гривень. 

Інформація про спікерів: 

Саша Варениця - засновник агентства Много Воды. Двічі кращий музичний журналіст України - за версією Karabas Live Awards (2017) і Kyiv Music Days Awards (2018). Автор безлічі резонансних аналітичних статей про музику. Досвідчений спікер. Учасник більшості українських музичних конференцій. Один з кращих музичних PR-менеджерів України. Працював з 100+ артистами, включаючи Alina Pash, ONUKA, Yuko, O.Torvald, Constantine, The Maneken.

Іра Станкевич - SMM-менеджер і таргетолог агентства Много Воды, у чиєму послужному списку досвід роботи з багатьма комерційними брендами та артистами. Іра - фахівець з просування відео в YouTube. Володар "двох срібних кнопок YouTube" і випускник AIR Academy. У 2018 році Іра працювала з 20+ українськими артистами та запустила цілий ряд хайпових релізів, включаючи сингли / відео від alyona alyona, Cepasa, Alina Pash, ТНМК, Щасливі Люди, Христина Соловiй. 

Подія у соцмережах: 

https://www.facebook.com/events/1967417103335896/