Гурт Bojevilla випустив новий кліп

Київський колектив представив новий сингл "Шукай важкі шляхи" та кліп на нього. Цю пісню хлопці воскресили ще для минулорічного туру, але тільки зараз настав час для її студійної версії. 

"У далекому 2011-му, коли в мене був перший гурт Ego Zero, пісні писалися дуже легко і швидко, адже свідомість 16-ти річного підлітка ще не була забита обмеженнями та жорстким самоконтролем. Півтора року тому, коли ми готувалися до першого туру, потрібно було розширити наш сет, адже дебютної EP вистачало тільки на 30 хвилин, тому було прийнято рішення воскресити один трек з минулого. Довго вибирати не довелося, адже слова, написані 7 років тому стали для мене пророчими, а назва пісні перетворилася в девіз по життю. Неочікувано, на концертах її дуже добре приймали, тому ми вирішили, що вона має отримати друге життя у вигляді студійного запису", - розповідає гітарист колективу Артем Міняйло.

За звучання пісні "Шукай важкі шляхи" відповідала студія Revet Sound, а над відео працювали  Артем Пронов (Slippy Inc) та Цукі (LSD studio).  

Stay Tuned! Vol.7 Артем Міняйло (Bojevilla)

Bojevilla - київський гурт, який раніше мав назву Донор. У 2017 році колектив випустив міні-альбом "Блуд", який потрапив у шорт-лист в номінації Best Metal Album премії BUMA. Почитати рецензію на нього можна за цим посиланням. Окрім нього на рахунку колективу ще кілька синглів. 

Bojevilla у соцмережах:

ВК: https://vk.com/bojevilla
Bandcamp: https://bojevilla.bandcamp.com
Facebook: https://www.facebook.com/bojevilla
Instagram: https://www.instagram.com/bojevilla
Twitter: https://twitter.com/Bojevilla_Band