Jinjer випустять новий міні-альбом на початку зими

Український колектив анонсував точну дату виходу нового міні-альбому "Micro" - 11 січня 2019 року.  Це перший оригінальний реліз гурту з часу виходу їх альбому "King Of Everything" (2016, Napalm Records). 

"Через майже два з половиною роки з моменту випуску та гастролей з альбомом "King of Everything" ми всі отримали бажання почати писати нову музику знову. Пристрасть до створення нових пісень стала більшою, ніж ви могли собі уявити, і ми перетворили всю цю енергію на щось особливе та нове ... І, схоже, ми створили монстра, і ми не можемо чекати, щоб усі ви це послухали", - коментують музиканти. 

Отож EP "Micro" міститиме 5 треків і вийде 11 січня на австрійському лейблі Napalm Records. Його можна буде придбати у форматі дисків та вінілів, при чому пре-ордер на них же стартував. 

Нагадаємо, трохи раніше гурт представив перший сингл "Ape" з майбутнього міні-альбому. 

Jinjer — український метал-гурт, заснований у 2009 році в місті Горлівка, Донецької області. З моменту існування група випустила два повноформатні альбоми, один EP та декілька кліпів. Останнім часом команда працює зі всесвітньовідомим лейблом Napalm Records.У липні 2016-го гурт Jinjer офіційно видав свій другий повноформатник "King of Everything". А вже у грудні гурт отримав звання кращого українського метал-колективу за версією премії BUMA.

Jinjer у соцмережах:

Facebook: https://www.facebook.com/JinjerOfficial
VK: https://vk.com/jinjer_metal_band
Bandcamp: https://jinjer.bandcamp.com/
Soundcloud: https://soundcloud.com/jinjermetal