Джонні Дивний та Wootabi. випустили новий альбом

Український реп-виконавець Джонні Дивний та бітмейкер Wootabi. цими вихідними представили свою спільну роботу - повноформатний альбом "Повний абзац". 

"Реліз пропонує поглянути на світ з точки зору звичайного апаратника, Андрія Гандзюка, широку колошву якого уже вперто затягує під вал холодної, безликої машини. Пацан із робітничих окраїн провінції обирає складний, неблизький шлях змін поглядів та переконань, щоб віднайти місце для існування Джонні Дивного - імпортованого образу, що із нерозумінням відторгається навколишньою реальністю, як чужорідний імплантат", - йдеться у прес-релізі.

Сюжетні начерки про ключові точки життєвої траєкторії звучать на лоуфайних композиціях рівненського бітмейкера Wootabi. До створення релізу також долучилися й інші українські реп-виконавці, а саме Санчо Панама, Перо, Крекер та Лірик, Аліна Паш. Окрім того залуговують уваги скіти, де знакові реп-виконавці України зможуть віднайти свої рядки поміж вінтажних мелодій за завісою із магнітного шуму.

"Учасники релізу - безпосередні учасники історій. Це стирає грань між вигадкою і слухачем, вивільняє у цей світ хаотичні рушійні сили. Невдачі мотивують, нове спантеличує, зміни - надихають", - додає Джонні Дивний.

Варто додати, що у цифровій версії слухачам доступна лише Сторона А альбому "Повний абзац", тоді як оцінити Сторону Б зможуть лише ті, хто придбає реліз на касетах. 

За зведення альбому відповідав Максі Кренк, а запис релізу відбувався на студіях Nice Rec. та Empire Rec. 

Нагадаємо, за псевдонімом Джонні Дивний стоїть реп-виконавець Андрій Гандзюк, учасник формації Ціна Ритму. Трохи раніше цього року він представив свій альтернативний сольний проект Пароль від сейфу

Ціна Ритму у соцмережах:

https://vk.com/price_of_rhythm
https://price-of-da-rhythm.bandcamp.com/
https://soundcloud.com/price-of-da-rhythm
https://www.instagram.com/priceofdarhythm/