Pulatova презентує дебютний альбом у Києві та Одесі

Оеський проект Pulatova за підтримки промо-групи Dying Sky Booking збирається презентувати новий альбом у кількох українських містах. 

Після того, як у минулому році остаточно розпався гурт Flëur, одна з вокалісток, Ольга Пулатова, разом з Євгеном Чеботаренко, (колишнім басистом Flëur і учасником My Personal Murderer), створили новий проект - Pulatova.  У кінці вересня вони видали дебютний альбом "Рой", презентація якого відбудеться наприкінці січня у Києві та Харкові. 

Дати презентацій:

Якщо говорити про сам альбом, то за словами самої Ольги, він про подолання.

"Трансформація і перехід в інший стан не можливі без дискомфорту і болю: не можна стати кращим, ні разу не відчувши розчарування і відчай, не можна отримати силу, не визнавши свою слабкість. "Рой" - це побажання розвитку і пізнання себе всім, хто буде слухати його. Pulatova бажає вам удачі у всіх починаннях, достатньої кількості сил і ресурсів для будь-якого еволюційного стрибка і переходу в інший вимір",  - йдеться в анонсі концертів. 

Нагадаємо, альбом доступний у цифровій версії на усіх популярних стрімінгових платформах, а замовити його на диску можна на офіційному сайті лейблу Cardiowave, який і видав реліз. 

Учасники проекту:

  • Ольга Пулатова - вокал
  • Юрій Кононов (Yotsuya Kaidan, ex- Wite Ward) - ударні
  • Євгеній Чеботаренко (My Personal Murderer) - все інше 

Pulatova у соцмережах:

Bandcamp - https://pulatova.bandcamp.com
Soundcloud - https://soundcloud.com/pulatova
Facebook - https://www.facebook.com/pulatova.music
Вконтакте - https://vk.com/pulatova.music
Youtube - http://bit.ly/2NEGfz0