У мережі з'явився фільм про останній Burn The Scene For Fun

Ювілейний десятий і водночас останній фестиваль Burn The Scene For Fun відбувся 29 червня - 2 липня цього року у лісі біля села Колодязьки під Житомиром. Зараз же у мережі з'явився документальний фільм про цю подію. 

"Для когось він став частиною життя, для когось першим коханням, особисто для нас, сім'єю та дружбою!", - зазначають творці відео. 

Документальний фільм про останній фестиваль Burn The Scene For Fun X документував Сергій Сокальський, а у ролі репортера виступив журналіст Роман Лебедь. За фотозвіт з івенту відповідав Михайло Мельниченко. 

Burn the Scene for Fun - це житомирський некомерційний DIY-фестиваль. Історія фестивалю бере свій початок з осені 2011 року, коли троє хлопців вирішили вийти за рамки проведення звичайних панк-концертів і зробити щось більш велике. У підсумку, вони зняли великий заміський будинок  і 10 грудня 2011 року провели перший Burn the Scene for Fun. Влітку 2012 року проводили фестиваль у форматі open-air, а у 2013 році літній фестиваль проходив 2 дні. Організатори намагалися проводити фестиваль два рази на рік - влітку і взимку, але через складну ситуацію в Україні, взимку 2014 року, вирішили не робити його. Надалі фестиваль відбувався лише влітку. 

Дізнатися більше про історію фестивалю можна з нашого матеріалу: Burn The Scene For Fun: вспомнить лучшее. ТАЙМЛАЙН

Подія у соцмережах:

https://www.facebook.com/Burn-The-Scene-For-Fun-189406411657921
http://btsff.com