stonefromthesky випустив лайв про Мольфара

Київський електронний проект вже цього місяця випустить свій перший повноформатний альбом "Spirals".  Поки ж можна оцінити черговий лайв на один з треків цього релізу. 

"Molfar - трек, созданный практически полностью из полевых записей с Карпат; аудио-"документалка" путешествия stonefromthesky на Говерлу в 2017 году", - розповідає автор проекту Олексій Зінченко.

Записувався лайв на Studio 23 у Черкасах, а зведенням і мастерингом займався сам stonefromthesky. Зйомкою і монтажем лайву займався Вадим Сапатрило, а проекція, яку ми на ньому бачимо, - відео з тієї ж подорожі на Говерлу.

Нагадаємо, альбом "Spirals" вийде 20 липня цього року і його вже можна замовити на Бендкемпі виконавця. А вже 21 липня у Києві відбудеться Spirals Release Party - лампова вечірка, приурочена  до виходу альбому, за участі dark lowe (здійснив мастеринг альбому), radiant futur та DJ Oxygem.

Київський електронний експериментальний проект stonefromthesky у 2012 році створив музикант Олексій Зінченко. У 2014 році вийшов дебютний EP проекту - "Orbital". У своїй творчості музикант надихається такими виконавцями, як Neurosis, Massive Attack, Rosetta, Deftones, Tool, Dryft, Down, Cult of Luna тощо.

stonefromthesky у соцмережах:

ВК: https://vk.com/stonefromthesky
Bandcamp: https://iamstonefromthesky.bandcamp.com/releases
SoundCloud: https://soundcloud.com/stonefromthesky
Facebook: https://www.facebook.com/stonefromthesky
Twitter: https://twitter.com/sftsrocks