Stoned Jesus оголосили подробиці нового альбому

Київський гурт поділився першими деталями свого четвертого повноформатника, який вийде на відомому австрійському лейблі Napalm Records.

Реліз отримає назву "Pilgrims" і офіційно вийде 7 вересня цього року. Як переконує лейбл, у ньому ми почуємо суміш  груву з елементами нойз року, численними вкрапленнями прогу, та, можливо, навіть відголосками старих-добрих Deftones. 

Cтудія Lipkyzvukozapys відповідала за запис та зведенння релізу, а мастерингом його займалася британська Metropolis Studios

Сам гурт також прокоментував майбутній альбом: 

"На створення цього запису нас надихало безкінечне перебування у турах і ті відчуття, які ти отримуєш, або, як бути точним, втрачаєш через це. Дивно, наскільки ізольованою стає людина, постійно оточена людьми. У музично плані альбом відрізняється від попередніх релізів, він більше концентрується навколо пісень, але водночас ставить складніші виклики у сенсі звучання та структури". 

Трекліст "Pilgrims":

1. Excited
2. Thessalia
3. Distant Light
4. Feel
5. Hands Resist Him
6. Water Me
7. Apathy

Замовити альбом можна буде вже найближчим часом. 

Нагадаємо, раніше прем'єра пісні Stoned Jesus - "Hands Resist Him" відбулася на шоу Майкла Щура #@)₴?$0. 

Stoned Jesus — український музичний гурт, заснований Ігорем Сидоренком у 2009 році. Колектив за цей час уже гастролював Україною, Росією, Європою, Америкою і випустив декілька альбомів. Stoned Jesus проводив тривалу і скрупульозну експансію на великі та маленькі західні сцени, тож загалом за спиною колективу вже понад 20 країн. Як наслідок — запрошення до США, Британії та, врешті, поява у переліку учасників одного із найбільших у світі рок-фестивалів "Hellfest-2016".

Stoned Jesus у соцмережах:

ВК: http://vk.com/stoned_jesus
FB: http://www.facebook.com/stonedjesusband
Bandcamp: http://stonedjesus.bandcamp.com
Twitter: http://twitter.com/StonedJesusBand
Instagram: http://instagram.com/stonedjesusband