У Києві пройде музичний форум Kyiv Music Days

Kyiv Music Days – музичний форум, що відбудеться 13-15 квітня 2018 року та охопить актуальні напрямки концертного бізнесу. Kyiv Music Days включає в себе конференцію концертної індустрії, шоукейс-фестиваль та галузеву премію.

Протягом трьох днів на гостей та учасників форуму очікують лекції, майстер-класи, панельні дискусії та круглі столи за участі українських спікерів і європейських експертів музичної індустрії. В рамках шоукейс-фестивалю – понад 150 музикантів на декількох майданчиках.

Тематичний спектр конференції дуже широкий. За три дні планується розглянути та презентувати близько 20 напрямів, серед них:

  • огляд європейських шоукейсів та їхня специфіка;
  • нові формати музичної журналістики;
  • особливості менеджменту та піару українських артистів;
  • юридичні аспекти концертної діяльності;
  • панельні дискусії ticketing-індустрії та організаторів великих фестивалів;
  • взаємодія з державними інституціями та робота зі спонсорами;
  • нюанси нішевої освіти в концертній індустрії;
  • спеціальні презентації, воркшопи та круглі столи “за закритими дверима”.

Також в рамках Kyiv Music Days заплановано кілька спеціальних подій, про які буде оголошено додатково.

Серед спікерів конференції:

Gergely Salamon (Eastaste, BUSH, Hungary), Наталія Падабед (More Zvukov Agency, Germany),
Влад Фісун (Atlas Weekend), Євген Кібець (Happy Music Group), Сергій Малецький (H2D), Лідія Клов (GAS-Concert, ТМНК), Лілія Млинарич (Koktebel Jazz Festival), Олеся Корженевська (День Вуличної Музики), Антон Тараненко (Управління туризму та промоцій КМДА),
Олексій Бондаренко (LiRoom), Олександр Варениця (PR-лабораторія “Много Воды”), Олена Коляденко (KADNAY), Ірина Горбань (DakhaBrakha), Дмитро Феліксов (Concert.ua), Дмитро Чінь (Concert.ua), Олеся Гуляєва (Videoseed.ru), Дмитрій Безкоровайний (Experty.by, Мінск), Михайло Ясинський (Secret Service), Єгор Кір’янов (The Hardkiss).

Повний список учасників та розклад буде оголошено незабаром. Питання та пропозиції приймаються на hello@kyivmusicdays.com.ua 

Проходитиме дійство на НСК “Олімпійський”. Вхід на конференцію та шоукейси включає в себе ряд додаткових опцій, що поділяються на пакети. Вартість пакетів складає  300-3990 гривень. 

Подія у соцмережах:

www.kyivmusicdays.com.ua
www.facebook.com/KyivMusicDays