Onuka випустила новий альбом

Сьогодні, 22 березня, офіційна дата виходу нового альбому проекту Onuka  - "MOZAЇKA". 

"MOZAЇKA — це історія про низку дивних збігів, обставин і символів. Все склалося", – розповідає Ната Жижченко, фронтвумен гурту.

Трекліст альбому: 

1. VSESVIT
2. GOLOS
3. ANIMAL
4. STRUM
5. XTO
6. ARKA
7. GUNS DON'T SHOOT
8. ALONE
9. ALL FRIENDS
10. VATRA

Послухати альбом можна на Саундклауді гурту або придбати на різних стрімінгових сервісах. Окрім того альбом має вийти у форматі дисків та вінілу. 

Onuka - це український електронний музичний гурт, особливістю якого є використання українських народних мотивів та інструментів у електронній музиці. Робота над проектом Onuka почалася влітку 2013 року. Співавторами проекту стали Наталія Жижченко — колишня солістка гуртів Tomato Jaws та KOOQLA, і Євген Філатов — лідер гурту The Maneken.

Вокалісткою гурту, автором текстів, головним автором ідей є Наталія Жижченко. На сцені вона, окрім вокалу, грає на сопілці, окарині, свистульці, омнікорді, невеликих перкусійних інструментах, а також керує відтворенням семплів. Головним композитором, саунд-продюсером, аранжувальником та арт-директором проекту є Євген Філатов. Він також бере участь у живих виступах на радіо. Повний склад групи ONUKA - вокал, клавішні, електронні ударні, два тромбона, валторна, бандура.

Onuka в соцмережах:

https://vk.com/onuka
https://soundcloud.com/onukaofficial/onuka-mainland
https://www.facebook.com/onuka.official
https://www.youtube.com/onuka
https://www.instagram.com/onukaofficial/