Ostring Metal Contest анонсував новий відбір гуртів

Агентство Незабутніх Концертів "Kiev Kills" та веб-журнал Daily Metal презентують міжнародний музичний конкурс - Ostring Metal Contest 2018.

Ostring Contest було започатковано 6 років тому в Румунії з метою розвитку східноєвропейської metal сцени та відкриття нових талантів в важкій музиці. Поступово все більше країн стали брати участь в цьому конкурсі і ось в 2017 році Ostring Contest в повному обсязі дійшов до України.

Kiev Kills організували національні відбори в Києві, Одесі, Дніпропетровську та Харкові, а також національний фінал, де переможцями стали хлопці з гурту Selector. Вони змогли якнайкраще представити Україну на міжнародному фіналі в Румунії та зайняли перше місце, що стало дуже приємною несподіванкою для всього українського метал суспільства!

В цьому році Kiev Kills та Daily Metal продовжують традицію та проводять Ostring Metal Contest 2018.

В конкурсі Ostring Metal Contest 2017 можуть брати участь музичні гурти, що грають «наживо» та співають будь-якою мовою. Для участі в конкурсі приймаються гурти, що грають metal в різних його проявах.

Якщо ви сумніваєтесь чи підійде Ваша музика, звертайтесь з цим питанням до організаторів конкурсу в Україні Kiev Kills та Daily Metal.

Для участі в конкурсі необхідно заповнити форму заяви на участь у Ostring Metal Contest 2017.Участь в конкурсі цього року для гуртів безкоштовна. 

Заплановано проведення відборів в Києві, Харкові, Одесі, Дніпрі, Полтаві та інших містах. Фінал пройде в Києві. Локальні відбори будуть проведені протягом січня, лютого та березня 2018 року. Національний фінал пройде в квітні 2018 року. 

Переможці конкурсу отримають:

- участь в міжнародному фестивалі в Румунії Rock'n'Lasi 2018
- участь в відомому українському фестивалі Тарас Бульба 2018
- та призи від наших офіційних музичних спонсорів

У відборах та у фіналі гурти виконують програму не більше ніж в 20 хвилин, допускається виконання одного каверу.

Більш детальна інформація про правила змагання буде доступна незабаром.

Контактна інформація:

0636015718 – Олексій
0993339964 – Сандра
0636037569 – Ігор