Відео "Stoned Jesus" набрало рекордні 4 мільйони переглядів на Youtube

Це виявив та розповів про досягнення фронтмен, а заразом і головний PR-менеджер гурту, Ігор Сидоренко.

Музикант вирішив перевірити, чи були подібні досягнення у інших гуртів з аналогічною популярністю. Титанів, на кшталт, Queens of the Stone Age, The Melvins чи Black Sabbath, Ігор не враховував. Натомість сконцентрувався на колективах із розрядів Bigs (Sleep, Electric Wizard, Clutch, High On Fire тощо), Little Bigs (Graveyard (rip), Uncle Acid, Kadavar, The Sword, тощо) та Normies (Elder, Greenleaf, Ufomammut, Mars Red Sky, тощо). Як виявилося, аналогів у них немає. 

"I'm the Mountain" IS THE MOST POPULAR STONER/PSYCH/DOOM TRACK IN YOUTUBE HISTORY", - стверджує музикант. Тобто трек "I'm the Mountain" є найпопулярнішим психоделічним треком у історії сервісу Youtube. 

Ігор Сидоренко також додав, що це досягнення за рахунок реальних людей, оскільки гурт ніколи не платив за репости, коментарі чи перегляди. Прочитати повний коментар музиканта можна на Фейсбуці гурту.  

"Stoned Jesus"  — сучасний український музичний гурт, заснований Ігорем Сидоренком у 2009 році. Колектив за цей час уже гастролював Україною, Росією та Європою і випустив декілька альбомів. "Stoned Jesus" проводив тривалу і скрупульозну експансію на великі та маленькі західні сцени, тож загалом за спиною колективу вже понад 20 країн. Як наслідок — запрошення до США, Британії і врешті поява у переліку учасників одного із найбільших у світі рок-фестивалів "Hellfest-2016".  
 
Наразі "Stoned Jesus" збираються у тур закордон, а також по Україноі.  Зокрема, 1-2 жовтня їх можна буде почути у Києві на фестивалі “ІншаМузика Festival”.