В Ужгороді відбудеться четвертий Mosh Day Gig

Концерт вже традиційно організовує місцевий гурт Crucify Me Gently.

Crucify Me Gently - це молодий, але впевнено крокуючий ужгородський гурт. У своїй творчості, хлопці відходять від ортодоксального дезкору, надаючи своїй музиці незвичайного деструктивного емоційного посилу. Восени музиканти подорожували Україною у турі “Delirium”, а зараз продовжили роботу над новим матеріалом.

Втім, у рідному Ужгороді Crucify Me Gently виступають строго один раз на рік і самі організовують свій виступ. Підтримають цього року музикантів два локальні гурти.

Перші — виноградівці In movement, які у своїй музиці вдало поєднують hardcore і thrash metal. У старому складі хлопці встигли випустити свій перший альбом “Ніхто не помре сьогодні” (2015), а зараз із новим вокалістом активно працюють над другим релізом.

Ужгородці INCOMA (post metal/experimental), у свою чергу, недавно також оновили склад гурту, але це не завадило їх участі у анонсованому концерті. Наразі хлопці встигли випустити EP “Reasonable Doubt” (2014), a також зіграли на одній сцені з відомими гуртами JINJER та SPACE OF VARIATIONS.

 

Концерт пройде 27 лютого в ужгородському клубі "Outsider" (вул.Кирила і Мифодія, 5).

Початок о 20:00.

Вхід - 50 гривень.

See video