Новини

Mørkt Tre анонсував вихід нового міні-альбому

Український black metal гурт готує до випуску новий альбом під назвою "Necrofolk".

nearr випустив новий альбом

Харківський проєкт представив слухачам новий лонгплей під назвою "Lullaby At Dawn".

У Львові пройде сайкобілі фестиваль

Наприкінці вересня у Львові пройде невеликий фестиваль Psychobilly - Wicked Party. 

Zagreb випустив два нові сингли

Дніпровський інді-гурт за цей місяць презентував аж два нові сингли - "Свет" та "Скажи мне". 

stonefromthesky - останній учасник ‎Neformat Fest

За останні 15 років Neformat провів уже 6 великих тематичних фестивалів, на яких збиралися найкращі представники української сцени у дуже різних жанрових напрямках — від стоунеру та сладжу до грайндкору, павервайленсу, панк-року та інді. Увесь цей час ми доносимо одну конкретну думку — в Україні є цікаві гурти, на які варто звернути увагу.

Starset повертається до Києва з новим альбомом

Гурт Starset проклав власний шлях концептуальної та надзвичайно візуальної рок-музики. Вони розповідають історії, сплітаючи вигадливий наратив за допомогою різних медіа. З виходом нового альбому у вересні 2019 вони починають свою нову еру, і Київ стане її частиною.

ShamRocks випустили пісню до річниці Першої світової

Київський кельтік панк гурт презентує свою улюблену пісню "Kiltartan Cross" на слова ірландського поета Вільяма Батлера Єйтса українською. 

4K4 Music випустили новий сингл

4K4 Music  більше відомі через, як вони самі пишуть, "зведення, мастеринг, запис і люте бітло", але зараз хлопці зосереджені на створені власного хіп-хоп альбому. Реліз поки не готовий, зате можна послухати нову пісню гурту - "DJUMP".

Гурт Ummagma випустив новий альбом

Українсько-канадський дует представляє новий студійний альбом "Compass". Це третій за ліком альбом гурту, а їх попередній лонгплей "Antigravity" виходив ще 7 років тому.

Drum&Tuba Band випусти дебютний міні-альбом

Український колектив представляє свій перший міні-альбом "Unwanted". 

White Ward випустили трек з нового альбому

Одеський блек метал гурт 20 вересня випускає другий лонгплей "Love Exchange Failure" на лейблі Debemur Morti Productions. Зараз же музиканти представили однойменний трек з цього альбому. 

Гурт Refinders випустив новий кліп

Київський синтпоп гурт представляє свій перший кліп на пісню "Like Many Times Before" із дебютного повноформатного альбому "Skin Effect".

Хамерман Знищує Віруси зняли фільм до річниці кримінальної справи

Гурт Хамерман Знищує Віруси випустив невеликий документальний фільм з використанням матеріалів слідства, присвячений історії кримінального переслідування гурту за виступ на фестивалі Porto Franco 2018 в Івано-Франківську.

Тулим випустили новий кліп

Київський хіп-хоп гурт представив слухачам новий відеоролик на трек "Всіх карт".

DIY-фестиваль UA WEIRDO! рушає в український тур

Експериментальна DIY-сцена знову наповнює гастролями Україну. Цього разу — з документалкою про Газель Смерті та запуском локальних дістро-точок.

Гурт Ніч випустив новий міні-альбом

Український atmospheric/melancholic black metal гурт представляє свій новий міні-альбом під назвою "У тиші і самоті".

Combichrist їде до Києва

Oдна з найуспішніших aggrotech/EBM команд сучасності Combichrist, яка турила Європою та Америкою разом з Rammstein їде до України з новим альбом "One Fire",

Літній Гешефт Garage Sale анонсував музичний лайн-ап

27 та 28 липня в Одесі відбудеться черговий Гешефт Garage Sale, який цього разу присвячений тематиці Балі. Проявляється ця концепція, зокрема, у в анонсованому лайн-апі. 

PVNCH випустили новий кліп

Український хіп-хоп гурт представляє нову пісню "Динаміт" та кліп на неї. Тим самим хлопці ще й анонсують вихід нового альбому "Білий", що має відбутися найближчим часом.

Hell:on випустили новий сингл

Запорізька thrash/death metal команда Hell:on та німецько-український thrash metal гурт Pripjat восени презентують слухачам новий спліт. Зараз же перший гурт презентував нову пісню "Spreading Chaos", яка увійде до цього релізу. 

r.roo - новий учасник ‎Neformat Fest

Neformat Fest 2019 — це подія, яка збере одні з кращих андеграундних гуртів України. Наразі ми продовжуємо анонсувати учасників другої експериментальної сцени.

Артем Бемба випустив новий альбом

Львівський музикант Артем Бемба, котрий також є учасником гуртів Sealand Airlines та Sherpa The Tiger, днями випустив новий альбом "Hаrvest".

Bezlad випустили дебютний кліп

Новий україномовний Oi!-колектив з Харкова презентував свою першу пісню "Kharkiv Hardcore Skins" та кліп на неї. 

Amphibian Man випустив новий міні-альбом

Київський surf-rock проєкт презентував новий міні-альбом "Shapes (Side A)".