Новини

Hindu випустила дебютний альбом

Українська виконавиця сьогодні презентувала слухачам свій перший повноформатний альбом "Scars". 

DIYana випустила новий лайв

Київська співачка DIYana (раніше Яна Соуле) презентувала слухачам лайв-відео на трек "Капли" зі свого першого міні-альбому "Бери, сияй".

Гурт Motanka поділився деталями дебютного альбому

Луцький метал-гурт, який переміг на Національному Фіналі міжнародного музичного конкурсу W:O:A Metal Battle та підписав контракт з відомим австрійським лейблом Napalm Records, готується випустити свій перший повноформатний альбом. 

Juggernaut готується випустити перший альбом

Київський хардкор-гурт найближчими днями випустить свій перший повноформатний альбом, який отримає назву "KVLT OV ETERNAL VVAR".

У Києві відбудеться п'ятнадцятий Украбіллі Вибух

Ukrabilly Bang представляє черговий, вже п'ятнадцятий Rockabilly та Psychobilly фестиваль - Украбіллі Вибух!. 

паліндром присвятив новий сингл природі

Львівський hip-hop виконавець Степан Глава, відомий як Кашляючий Ед, а також як учасник гурту Глава 94  випустив ще один сингл у рамках свого власного проекту паліндром (Palindrome). Пісня називається "зламані" та розповідає про недбале ставлення людини до природи.

Small Depo випустили новий кліп

Київський гурт випустив новий кліп на пісню "Был Замечен" (feat. Курган), яка вийшла минулого року в рамках їхнього другого повноформатного альбому "ДЕБИЛЬНЫЙ".

Rotting Christ їдуть в Україну з невеликим туром

Титани світової метал-сцени з 30-ти річною історією Rotting Christ відправляються у невеликий тур Україною з новим альбомом "The Heretics"

Flaming Pines випустить збірку української музики

Англійський лейбл Flaming Pines, який вже давно співпрацює з дніпровським проектом Gamardah Fungus, цього року планує випустити окрему збірку треків українських виконавців. 

Space Of Variations збираються у європейський тур

Вінницький гурт нещодавно анонсував дати свого європейського туру "Mind Darknet", що однойменний з випущеним у листопаді минулого року дебютним повноформатником колективу. 

Earmake випустить новий альбом на лейблі NewRetroWave

Харківський проект підписав угоду про співпрацю з американським лейблом NewRetroWave, який є одним з найбільш авторитетних у Retrowave/Synthwave сцені

У Новій Каховці пройде шостий фестиваль Buddha noise

6 квітня у Новій Каховці відбудеться черговий фестиваль Buddha noise VI. 

Гурт Ціна Ритму випустив новий сингл

Рівненський хіп-хоп гурт днями випустив нову пісню "Синій Екран" за участі Ігора Тулима. Це перший сингл з альбому "Вічний двигун", дата виходу якого поки невідома. 

Mettadone готується випустити новий альбом

Харківський метал гурт цієї весни планує випустити свій другий повноформатний альбом "Rotten Flattery". Реліз вийде за підтримки київського лейблу Arhaic Sound. 

Doom Over Kyiv 2019 поділився першим анонсом

Головний український фестиваль doom металу цього року відбудеться вже водинадцяте. 

Jinjer випустили новий лайв

Український колектив сьогодні представив слухачам офіційне лайв-відео на трек "Teacher, Teacher!" з останнього міні-альбому "Micro". 

Псючий Син випустив новий сингл

Калуський хіп-хоп виконавець днями презентував слухачам нову пісню "Передоз Друг".

Scuff'Under випустив новий альбом

Луцьке творче об'єднання презентує новий альбом "ТакМалоСвітлаТут".

Lugburz Sleed готують компіляцію до Вальпургієвої ночі

Чернігівський блек метал гурт цього квітня випустить компіляцію "ÖÖ", до якої увійдуть треки гурту за період 2008-2018 років. 

Гурт [О] випустив дебютний альбом

Днями український гурт [О] презентував свій перший повноформатний альбом "Суперiнтроверт".

Фестиваль Back to Youth оголосив повний лайн-ап

Цієї весни у Калуші вже вчетверте пройде фестиваль Back to Youth. Наразі організатори представили фінальний лайн-ап та афішу події. 

pustosh випустили дебютний кліп

Київський гурт цими днями представив свій перший кліп на пісню "щось не так". У ньому музиканти намагаються показати, що на певному етапі історії розвитку людства щось пішло у хибному напрямку. 

Unholy Triumphant випустили новий міні-альбом

Житомирський Black/Death Metal проект нещодавно представив слухачам новий міні-альбом "Ego Sum Ignis". Це перший реліз колективу за останні чотири роки. 

Make Like a Tree випустив новий альбом

Український проект презентує свій третій повноформатний альбом "Mothernight". Його творцем є харківський музикант Сергій Оніщенко, який подорожує по всьому світу, а на своєму шляху пише специфічну музику, кожен трек якої вбирає в себе звуки, запахи та образи місць і доріг.