Новини

KiteFlighter випустили дебютний альбом

Харківський емо гурт сьогодні випустив свій перший реліз — однойменний з назвою колективу альбом "Kiteflighter".

The Wicker Man випустив новий альбом

Дніпровський гурт представив слухачам новий альбом "Dammit! We're back to Dystopia!". 

У Києві пройде третя лекція про нойз

Киян та гостей міста запрошують на заключну подію музичної програми від Інститут Звуку, що відбудеться сьогодні, 27 лютого, о 19:00.

The Hypnotunez випустили новий сингл про мертве мистецтво

Вінницький свінгкор колектив, який виступав цьогоріч на нацвідборі Євробачення Україна, очевидно, реагуючи на ситуацію довкола конкурсу випустив новий сингл "Мистецтво Is Dead".

Bastard Disco випустили новий сингл

Українсько-польський гурт нещодавно представив нове відео на сингл "Future Crimes" з другого альбому "China Shipping", що побачить світ у травні 2019 року. Вокалістом Bastard Disco є Юрій Касьяненко, екс-учасник гурту Date Rape.

Лейбл Kvitnu випустив новий альбом Voin Oruwu

Лейбл Kvitnu представляє новий альбом "Etudes From A Starship" київського електронного проекту Voin Oruwu.

Що ви знаєте про Neformat.com.ua? ТЕСТ

Далекого 26 лютого 2004 року був запущений форум Neformat.com.ua, а отже сьогодні нам виповнюється 15 років!

Beyond the Pleasure випустили новий міні-альбом

Київський гурт представив слухачам свій третій міні-альбом "Party Metal", на якому відійшов від попереднього звучання.

Arcana Noctem випустили спільний трек з Дмитром Кумаром

Молодий львівський gothic/doom metal гурт представив свій другий сингл "Nevermore", до створення якого долучився і вокаліст відомого львівського колективу 1914 Дмитро Кумар. 

Станция Мир працює над новим альбомом

Київський гурт після кількох років мовчання представляє новий сингл "Бурбон" та лірик-відео на нього. Тим самим музиканти анонсують і свій новий альбом. 

Koza Music Battle 2019 оголошує набір учасників

Сьомий сезон битви-конкурсу між молодими артистами Цього року таки відбудеться у Тернополі.При чому, на відміну від попередніх років, етапи батлу проходитимуть п'ятницями та суботами, що буде трохи зручніше для іногородніх учасників.

Новий альбом Celophys вийде на лейблі Robustfellow

Robustfellow випустить четвертий LP українських безкомпромісних сладжів Celophys. Реліз отримав назву"Fried Chordata", а офіційна дата його виходу - 5 квітня. 

Tik Tu випустили новий альбом

Тернопільський гурт представив слухачам другий  повноформатний альбом "Ulitakis". 

Korzo випустили дебютне лірик-відео

Закарпатський гурт поділився першим синглом зі свого третього повноформатного альбому "Inspire", який вийде 12 квітня на фінському лейблі Lion Music. Окрім того на пісню "Greatest" музиканти представили також і лірик-відео. 

Українські гурти змагаються за $1000 від Louder.me

Музичний проект Louder.me розпочав новий турнір у категорії Best Rock Song of February 2019. За тисячу доларів, які отримає переможець, змагаються й українські команди. Серед них Twelves, Somali Yacht Club, Complete, Say It Loud, Wasted Heroes та ряд інших виконавців. 

Severoth випустив нове лірик-відео

Дніпровський блек метал проект представив кліп на пісню "В Серці Сивих Карпат", яка входить до третього повноформатного альбому Severoth "Forestpaths".

Vivienne Mort вирушає у тур з вокальним квартетом

Київський гурт цієї весни презентує особливу програму з вокальним квартетом, яка складається з уже відомих пісень у новій обробці, а також пісень, які прозвучать вперше.

Insanity Affair випустили новий кліп

Луцький панк-рок гурт представив кліп на пісню "Time has Come" з однойменного дебютного ЕР.

Електромед та DIYana випустили спільний трек

Український фанк проект представив слухачам нову пісню "Мама Каже", яку записав спільно з київською співачкою DIYana. До того ж на пісню музиканти зняли перший у своїй історії кліп.

Sunrise збирається у європейський тур

Київський power metal гурт у квітні вирушить до Європи. 

Brutal Assault чекає на відвідувачів з України

7 - 10 серпня у фортеці Йозефов, що у Яромержі, пройде вже 24-ий метал-фестиваль Brutal Assault. Це один з найбільших метал-фестивалів у Європі, який традиційно нараховує у лайн-апі понад сотню різноманітних гуртів. 

Watain вперше приїдуть до України

10 травня у Києві відбудеться перший та єдиний на цьому етапі виступ культового шведського гурту. Захід організовує букінг C&S Music.

Light Matters випустили дебютний альбом

Київсько-варшавський дует несподівано представив свій перший повноформатний альбом, який отримав однойменну з гуртом назву "Light Matters".

The Hypnotunez їдуть у невеликий тур Україною

Вінницький свінгкор колектив, який виступив, але не переміг на нацвідборі Євробачення Україна, не зупиняється і вже анонсував тур Jazzpunk 2019.