Новини

The Nietzsche випустили останній міні-альбом

Трохи раніше анонсованого часу одеський маткор гурт офіційно випустив свій останній міні-альбом  "Finals.".

The Unsleeping випустили новий міні-альбом

Уманський гурт після презентації кількох синглів нарешті представив слухачам новий EP "Deviatve".

E R I S E презентують дебютний міні-альбом у Вінниці

У вересні молода вінницька команда представить  слухачам свій перший міні-альбом "All These Things" на спеціальному концерті. 

Генрі Роллінз знову приїде до Києва

Генрі Роллінз привезе до Києва історії з усього світу у рамках свого Travel Slideshow.

White Highway їде до України з невеликим туром

Польський гурт White Highway 21-23 вересня вперше відвідає Україну. У рамках міні-туру hard rock/glam metal команда з Варшави завітає до  Тернополя та Ужгорода, а також зіграє у Києві на Daily Metal Female Fronted Fest.

Проект Електромед випустив перший сингл

"Став би дибом чуб" - новий трек фанк гурту Електромед з берегів Дніпра. Раніше хлопці називалися Нуль Forty Four і грали реп, але зараз змінили назву та переорієнтували свій жанр. 

Grisly Faye їде у тур Сполученими Штатами

Маргарита Кулічова дасть 14 концертів у рамках програми One Beat

The Rumjacks збираються до Києва з новим альбомом

The Rumjacks повертаються до України з новим альбомом. Їх концерт відбудеться 27 жовтня у клубі MonteRay Live Stage.

ProtoU випустила новий альбом

Київська виконавиця, яка працює у жанрах drone/dark ambient, презентувала свій новий повноформатний альбом "Echoes of the Future". Реліз вийшов 28 серпня на лейблі Cryo Chamber.

Small Depo та Курган записали трек про харківського божевільного

Київський гурт Small Depo представив ще один трек з майбутнього альбому. Однак цього разу йдеться про фіт з Курганом, результатом якого став сингл "Был Замечен". Пісня розповідає про Олега Мітасова, відомого міського божевільного, який, імовірно, мав шизофренію. Прославився в Харкові всередині 1980-х років численними написами на парканах і стінах будинків, що складалися з непов'язаних між собою слів.

Atomic Simao присвятили новий сингл загиблому учаснику

Київський гурт представив слухачам новий сингл "Wandering". Трек присвячений колишньому учаснику колективу Андрію Дворяшину, який загинув у липні. 

Steven Wilson їде до Києва

Зірка сучасного прогресив-року - Стівен Вілсон - їде до Києва. 

The Symbioz готує новий реліз

Ужгородські металізовані панки нагадали про свої старі релізи та анонсували новий. 

The Hiraeth зняли дебютний кліп

Київський metalcore гурт зняв відео на випущений у березні сингл "Puppet". Це перший кліп в історії гурту. 

Hatedhead випустили новий сингл

Харківський гурт днями випустив новий сингл, який отримав назву "Dead Reality".  До слова, це вже третій сингл колективу за 2018 рік. Трохи раніше вийшли композиції "Empty Soul", на яку також був знятий дебютний кліп Hatedhead, та " In Your World".

Гурт Defiant випустив новий кліп

Запорізький metal гурт Defiant днями презентував сингл під однойменною назвою. Трек увійде в майбутній альбом музикантів - "Fool’s Paradise", вихід якого запланований на осінь 2018 року. Для колективу цей реліз стане вже третім повноформатником.

Гурт Андерсон записав сингл про роботів

Київський гурт написав свого роду пісню-попередження "Роботи" та зробив кліп на неї.

Stryvigor готується випустити новий альбом

Хмельницький black metal гурт наприкінці серпня представив новий сингл "Silver Plated Sounds of Space", який увійде до майбутнього альбому колективу. 

У Києві можна буде зробити тату заради звірят

Тату-сесія, веган фудкорт та концерт - всі ці заходи на підтримку  тварин відбудуться у рамках одного заходу Заради Звірят, який відбудеться 1 вересня на добре відомій київській локації -. Малій Опері. 

Dance party. Dance! Dance! анонсували дати українського туру

Харківський post-hardcore гурт у вересні збирається дати ряд концертів в Україні, при чому це буде перше повернення гурту на сцену за останні два роки. Компанію у турі їм складе американський колектив PiEL, який до України завітає вперше. 

Jinjer виступлять на фестивалі Respublica

На радість багатьом українським слухачам черговий закордонний тур Jinjer завершиться в Україні. 1 вересня їх можна буде побачити та почути у Хмельницькому на фестивалі Respublica FEST.

Stoned Jesus оголосили дати української частини The Pilgrimage Tour 2018

Тур на підтримку нового альбому "Pilgrims", який вийде 7 вересня на одному з головних рок/метал лейблів в світі – Napalm Records, розпочнеться саме в день релізу. І стартує він з Києва.

У Києві пройде другий Ashen Dominion fest

Український метал-лейбл Ashen Dominion уже вдруге проведе у Києві фестиваль для прихильників темної сцени. Дійство заплановане на 13 жовтня.

ProtoU за тиждень випустить новий альбом

Київська виконавиця, яка працює у жанрах drone/dark ambient, зовсім скоро презентує читачам свій новий повноформатний альбом "Echoes of the Future". Реліз вийде 28 серпня на лейблі Cryo Chamber.