04/10/2012 г. Киев, клуб "Старт"

Thu, 04.10.12 - 08:00
"Старт"
70грн.

4 жовтня канадський дует Alpha couple (twee noise/psych folk) та російський проект Мох (freak pop/bastard lounge) зіграють в Київському клубі Старт.

Alpha couple – це радіохвилі що загубилися, вони наповнюють атмосферу своїми історіями, мріями та страхами, часом це абсолютно агностична та параноїдална музика, а іноді абсолютно ненав’язлива і інтимна.
Їх перший альбом – звучить так ніби двоє людей діляться інтимними переживаннями граючи музику притому що найтемніші думки виражаються саме через звук.
Полотна звуків та шумів з радіо ефірів, польові записи що обрамлені меланхолічними гітарними замальовками та дівочим голосом - це фольк для інтровертів що не бояться подорожувати підсвідомістю.

Мох - це поп музика яка ніколи не стане популярною, це абсолютна недоречність, абсурд та вакханалія на кістках сучасної культури.
Автор проекту Антон Кривуля вже більше 15 років музиціює в художній групі Солнцецветы заснував проект Мох - для створення поп музики майбутнього, музику яка відкриває нову епоху.

Саме Київ стане відправною точкою в їхньому спільному турі країнами СНД. Крім того цієї осені очікується спліт реліз цих музикантів який вийде на на лейблі Dumpster Diving Lab http://dumpsterdivinglab.tumblr.com/post/30786866075/alpha-couple-mokh-split-ep-cassette

Концерт відбудеться при підтримці київського проекту Creation VI добре відомого своєю ритуально дроновою музикою.

4 жовтня, 20:00
Клуб СТАРТ вул. Маршала Рибалки, 28/4 (на території стадіону “Старт”) 10 хв. від метро Лукянівська

Квитки:
в передпродажі - 50 грн
в день концерту - 70 грн

Увага! Передпродаж діє тільки під час інших подій AZH promo
Сліткуйте за анонсами http://promo.azh.com.ua/upcoming

Подія на Last FM