ТОП-2017: Тетяна Янковська (Hindu)

Продовжує нашу серію ТОПів 2017 року Тетяна Янковська, творкиня dream-pop проекту Hindu, котра також розширила свій топ до семи позицій.

Нагадаємо, ми попоросили розповісти українських музикантів та людей, дотичних до музичної сцени про свій шорт-лист релізів, який запам'ятався у 2017 році найбільше. До списку могли увійти альбоми, міні-альбоми та демки українських чи закордонних виконавців. 

А тим часом наш традиційний форумівський ТОП у процесі формування (долучитися тут) і буде доступним вже наприкінці січня.

Girlpool - Powerplant

Я так радію, що цей альбом дівчат з Каліфорнії мені зустрівся цього року. Колись давно дивилась на ютюбі їх перші концерти на 10 людей, а тут, виявляється, у них вже другий альбом. Так я уявляю собі ідеальний літній саундтрек.

Father John Misty - Pure Comedy

Тут все просто - це найкращий запис, що вийшов у 2017 році.

Wolf Alice - Visions of a Life

У порівнянні з дебютом, WA менш злі і набагато більш форматні. Але це такий собі квиток в гранж-брітпоп дитинство. Цим і милі серцю)

LCD Soundsystem - American Dream

В одну з подорожей забула свій iPod і новий LCD Soundsystem виявився єдиним альбом, завантаженим у мене на телефоні. Тому довелось прослухати його разів 50. Так він і закарбувався у моєму 2017-му році.

Arcade Fire - Everything Now

Ок, взагалі-то всі кажуть, що це найгірший альбом AF, але камон, пісні "Everything Now" та "We Don’t Deserve Love" -  це скарби.

З українських:

Straytones - S/T

Чомусь пройшов маже непоміченим, а тим часом це дуже крута робота.

Inaia - Like/Dislike

Я не фанат причісаного та акуратного саунду, але пісні у Каті дуже хороші. Наступного дня знаходиш у себе в голові шматочки мелодій і наспівуєш - чи це не знак якості :) 

***

Попередні ТОПи: 

Маргарита Кулічова (Grisly Faye)

Юрій Казарян (White Ward)

Neformat.com.ua ©