Історія одного арту: Elektronik Graphix

Elektronik — не лише контрабасист та вокаліст київського сайкобілі гурту Dementix, а раніше й учасник колективу Evil Bobblehead. Він також добре відомий у сайкобільній тусовці як художник, адже неодноразово співпрацював з місцевими тематичними фестивалями та локальними командами.

86806616_548260779119505_7148369135955607552_n

Дуже пишаюся, що зміг зробити принт для футболок Psychobilly Kyiv. Кілька років тому ми з дружиною збиралися їхати на іспанський фестиваль Psychobilly Meeting і вирішили зробити футболки, які б нас виділяли та показували, що ми з Києва. Тож у мене народилася ідея, (до речі, дуже багато ідей приходять перед сном або навіть уві сні), зробити принт із засновниками Києва, але у вигляді сайкобілі гурту. Ми зробили дві футболки та поїхали. На фесті принт привернув багато уваги, тож по поверненню вирішили зробити партію для всієї тусовки. Але навіть іноземні сайкобілі-фани замовили собі футболки, кілька таких поїхало до Німеччини, Нідерландів, Польщі. 

1

Початок захоплення

З дитинства я завжди щось малював/перемальовував, але вже так серйозно взявся за це діло десь у 2012 році. Просто хотів робити принти та лого для гуртів, у яких грав на той час — Loud&Dirty та Evil Bobblehead, потім почав щось викладати в інстаграм, який тільки почав набирати популярність у нас.

Співпраця

Наразі зробив вже понад 10 постерів для UKrabilly Crew вечірок та інших локальних концертів.

Малював логотипи для таких гуртів як: Wake the Dead (horrorpunk, Лос-Анджелес), Psychotic Sacrament (psychobilly, Чилі), Los Skolopendras (psychobilly, Мінськ), Pest Control (psychobilly, Львів), Loud&Dirty, Evil Bobblehead, Dementix (psychobilly, Київ), Poltva Rats, Checko Basses, Checko Presents, Jeepers Creepers, Pills Don't KIll, The Dead Ricardos, Outlaw Daddies, тощо. 

Також я робив обкладинки для альбомів Тhe Autopsies "Welcome to the Morgue", Patient Zero "I feel like someone's going die tonight", Lost Boys "Lost Boys" і Evil Bobblehead "Ticket To Hell".

Улюблені роботи

Найкращі малюнки я зробив для закордонних гуртів, останньою такою масштабною роботою була обкладинка Тhe Autopsies "Welcome to the Morgue".

86870641_1131353230564108_6991181836957253632_n

Натхнення

Надихають мене роботи інших митців і, звісно, музика гуртів, для яких роблю обкладинки та лого. Умови для створення арту — це, звісно, щоб ніхто тебе не відволікав))

Інструменти

Малюю на папері якісь ідеї або одразу втілюю їх в Adobe Illustrator.

Інші художники/дизайнери

Звісно, є дуже круті митці на кшталт Vince Ray, Paskal Millet, Sol Rac, D Vicente, Shawn Dickinson, Oscar Hertin, Dirty Donny, Art Of Coop.

elnk_grphx_artwork

Музичні смаки

Найбільша моя любов — це psychobilly, далі вже багато чого входить у список того, що пройшло через мій мозок, наприклад, speed rock, punk'n'roll, garage punk, punk77, punk82, oldschool hardcore.

Інші захоплення

Захоплююсь грою на контрабасі та гітарі, пишу пісні для Dementix.

З ким хотів би попрацювати

Дуже хочеться попрацювати з великими фестивалями, на зразок Psychobilly Meeting, та моїми улюбленими гуртами — Demented Are Go, Nekromantix, Mad Sin, Sick Sick Sinners, Iggy Pop)))

1.3

Плани

Продовжувати розвиватись, малювати, грати)

Elektronik Graphix у мережі:

https://www.facebook.com/elektronikgraphix
https://www.instagram.com/elektronikgrphx
https://www.behance.net/user/?username=elektronik666

Інші матеріали у цій рубриці — https://www.neformat.com.ua/rubrika/istoriya-odnogo-artu

Обкладинка — Дар'я Остапенко

Neformat.com.ua ©