Torino Days презентували дебютний мініальбом

Київський midwest emo гурт випустив дебютний двопісенний ЕР "Funny Things".

Засновник проєкту Олексій Островський накопичував матеріал у домашніх умовах. Зведення ж робив філадельфійський саунд-продюсер Eric Muth, котрий працював над знаковим для жанру альбомом "summer death" гурту Marietta.

"Funny Things" я можу описати фразою: "я іноді дуже сумую за тим, що вже позаду, але ні про що не шкодую".
Коли я працював над матеріалом, я відчував сум за деякими моментами та людьми, які наразі живуть тільки в моїй пам’яті, але той сум був приємний, ностальгічний, а іноді й іронічний. Основний поштовх для написання цього ЕP — гурт Park Jefferson та їхні акустичні пісні, які асоціюються в мене зі словами/фразами "молодість", "приємний сум за минулим" та", "нехай усе йде до біса — я просто хочу жити та кайфувати від цього!", — розповів у коментарі нашому виданню Олексій.

Фото для обкладинки зробила Дар’я Яковлева, а над остаточним варіантом арту працювала Ксенія Заклицька.

"У цьому фото для мене є сильний символізм. Дуже яскравий жовтий колір м’яча — це весела, позитивна сторона людського життя, але ми не маємо забувати й про те, що кожна річ у цьому світі має свою тінь — темну сторону. Це також непогано — нехай будуть і чорні та білі дні, без цього ніяк, але намагаймося жити так, як ми хочемо, не дивлячись ні на що!", - додає Олексій.

У найближчому майбутньому автор планує ще один реліз Torino Days та випуск мініальбому свого іншого midwest emo гурту Politehnika.

Torino Days — київський midwest emo ванменбенд, створений Олексієм Островським у 2020 році. Дискографія нараховує один мініальбом. Серед інфлюенсерів автор вказує гурти Marietta, Empire Empire! (I Was A Lonely Estate), Tigers Jaw, Park Jefferson, This Town Need Guns.

Torino Days у мережі:

https://torinodays.bandcamp.com/
https://www.instagram.com/torinodays/