Гурт "Without the Fail" випустив дебютний кліп

Рок-гурт "WTF" (Without the Fail) 7 травня презентував свій перший кліп на пісню "THE END".
 
Музиканти досить відкрито і сміливо піднімають глобальні світові проблеми, вказуючи пальцем на конкретні складнощі, що зачепили хлопців: війни, теракти, ядерні загрози, агресію світової політики в бік простого народу, брехня і корумпованість представників релігій. Конкретно і чітко розкриті теми авторитаризму, «всесвітньої змови», показана перевага на чаші терезів на бік спраги влади і перемоги фінансових структур над чесністю.
"Люди насправді зовсім не вільні. Їх змушують вбивати один одного за копійки. У них відбирають свободу, ними зневажають і змушують в прямому сенсі, продавати власні життя за вже вирахувану незначну суму, заради інтересів одиниць, в руках яких зосереджена вся влада в кожній країні, немов павутина, яка охопила весь світ. І якщо ми і далі продовжимо робити вигляд, що ми цього не бачимо, то ми нічим не краще і так само, як подібні клани, будемо брати участь в заохоченні і підтримці цього всесвітнього лицемірства, підштовхуючи світ до знищення і морального розкладання. Ось тоді це буде «the end». Але зараз є можливість задуматися, адже те, що ми маємо зараз - ще не кінець », - розповідають учасники 'WTF'
Кліп був створений студією «DollsFilms». Режисер Олексій Махуренко впевнений, що саме в цьому відео йому вдалося втілити ідею, яку він хотів реалізувати вже давно.
«Кліп вийшов насичений. Оскільки проблем у нас багато, я спробував передати більшість з них. Це вийшло цікаво, я думаю, що кожна людина побачить в ньому якусь особливу деталь для себе і зможе задуматися », - каже Олексій.
Гурт WTF створили українські музиканти, що брали участь до цього в інших музичних групах і проектах. Повністю склад зібрався в 2016 році. Вокаліст Гіо приїхав в Україну з Грузії (Тбілісі), пише тексти і співає англійською. Після релізу дебютного кліпу гурт почав роботу над створенням першого альбому в стилі grunge / funk / groove.
 
"WTF" у мережі: