Гурт "Edwin Hubble" випустив новий альбом

Київський пост-рок гурт учора, 12 квітня, представив слухачам довгоочікуваний новий альбом - "When I Was Older". 
"Альбом став підсумком останніх трьох років роботи, ввібравши думки, емоції та події, що відбувалися в цей період. Створюючи мозаїчну картинку спогадів, він позбувається часових меж. Теорія нелінійності часу, що знайшла відображення у назві релізу, також проходить крізь весь альбом, змішуючи теми первісних ритуалів з технологіями майбутнього. Продовжуючи традицію концептуального підходу до написання треків, гурт наповнив альбом гострими ідеями і глибокими роздумами, які занурять слухачів у космос особистих переживань та відчуттів", - описують альбом музиканти. 
Всього реліз містить 6 треків, які записувалися на студії "Bobina Records". Зведенням і мастерингом релізу займався Микита Юдін (Radio Telescope). 
 
Гурт "Edwin Hubble" виник у Києві взимку 2014 року. Колектив був одним із ініціаторів проведення фестивалю "Space Fest". Музиканти пишуть  музику у стилях postrock / instrumental / prog / mathrock. Нагадаємо, Едвін Павелл Габбл (часто також Хаббл), чиє ім'я ми бачимо і у назві колективу, був видатним американським астрономом, дослідником галактик, позагалактичних туманностей. Він також сформулював закон Габбла і створив класифікацію галактик. 
 
"Edwin Hubble"  у соцмережах: 
 
Вконтактеhttps://vk.com/edwinhubble