Гурт "Sunrise" випустив новий сингл

Київський power metal гурт зазвучав українською. Учора ввечері колектив залив у мережу новий україномовний сингл під назвою "Дар". 
 
Композиція стала третьою піснею в творчому доробку гурту, написаною рідною мовою. Попередні два треки виходили в якості бонусів до перших альбомів колективу. Цього разу "Sunriseвирішили присвятити пісні окремий реліз.
 
"Дар" – це своєрідний подарунок українським фанам, – коментує реліз фронтмен гурту Костянтин Науменко. – Ми знаємо, що вони завжди чекають від нас чогось нового рідною мовою, і цього разу вирішили зробити для них справжній павер-металічний бойовик з ультрашвидкою мелодикою».
 
Сингл "Дар" вийшов за підтримки українського лейблу "Moon Records"  про початок співпраці з яким "Sunrise" оголосили минулого тижня.
 
"Сподіваємось на тривалу та плідну роботу, що стане черговим важливим етапом в житті гурту», – йдеться на ресурсах колективу в соціальних мережах. 
 
Підтримати музикантів можна на сервісах iTunes, Google Play, Deezer та Spotify. 
 
"Sunrise" – український power metal гурт, який почав свій творчий шлях у 2003  році в Києві. На рахунку колективу три повноформатні студійні альбоми: 'Liberty' (2007), 'Trust Your Soul' (2009) и 'Absolute Clarity' (2016), концертний DVD, виступи на вітчизняних та зарубіжних фестивалях та ротації на українських радіостанціях.  
 
"Sunrise" у соцмережах: 
 
Офіційний сайтhttps://sunriseband.net 
Вконтактеhttps://vk.com/sunrisekiev