Українські гурти озвучують короткометражки

«Дайте мені звуку!» — так можна охарактеризувати проект Sound & Vision в рамках Kyiv International Short FIlm Festival (#KISFF2017). Кожен з п’яти дуже різних українських музичних гуртів обрав по одній короткометражній стрічці з арсеналу #KISFF, вони провели години на репетиційних базах, створюючи абсолютно новий звуковий супровід до кожної з них. Навіщо всі ці муки? А все це для того, щоб представити його наживо 20 квітня одночасно з показами фільмів. 
 
Минулого року організатори  #KISFF вперше вирішили провести цей експеримент, і їм сподобалось, тому цього року разом з Громадське Культура ідею вирішили реалізувати повторно. 
 
Серед цьогорічних музичних формацій: YUKO, Ptakh_Jung, LVNA, Сон Совы / Son Sovy та секретний гість, якого оголосять 14-го квітня. 
 
Програму фільмів та детальний опис шукайте на сайті. Квитки продаються на Concert.ua, а власники фестивальних абонементів зможуть потрапити на захід безкоштовно. 
 
Відбудеться це дійство у великій (червоній) залі Будинку Кіно 20 квітня о 20:00.
 
Крім цього, не забувайте і про сам фестиваль, що триватиме п’ять днів, починаючи з 19-го квітня. 300 короткометражних фільмів з 70 країн світу, покази просто неба, вже традиційна кіношкола Short FIlm School, події для представників кіноіндустрії та прекрасний весняний настрій — все це у програмі #KISFF2017!
 
Подія у соцмережах: