Оновлений "The Heavy Crawls" випустив перший сингл

Після зміни 2/3 складу київський гурт представив слухачам перші результати спільної роботи оновленого колективу. 

"Записали на днях два кавери, перший на прогресивну пісню Atomic Rooster (перше рок-тріо в складі гітара-клавіші-ударні) з альбому "Death Walks Behind You", а другий це Хендріксовська переробка блюзового стандарту, написаного ще в 1941 році, пісня, яку грали такі музиканти як Мадді Вотерс, Джон Лі Хукер, Джимі, сучасні групи Gov't Mule, Gary Clark Jr.
 
Записали ці кавери ми не просто так, цим ми хотіли показати, куди буде рухатися група далі, з новими музикантами. Наша музика стане більш складною та прогресивною, звук урізноманітниться (новий саунд чи якось так), будуть нові аранжування, вплив блюзу, гаражу та психоделу 60х, звісно ж залишиться, без цього це не Heavy Crawls :)
 
Пісні ми записали лайвом, додали лише кілька доріжок, тому строго не судіть нас, це наша перша колективна робота!", - розповіли музиканти.  
 
Нагадаємо, у січні київський гурт підписав 7-річний контракт з українським лейблом "MOON Records". У 2017 році, склад групи знову змінився. Гурт покинули Інесса Жогер та Іра Малишевська. Натомість ударником став Андрій Захар'їн, а на клавішах почала грати Ната Віткхалюк.  
 
Колектив "The Heavy Crawls" ( ex "The Crawls") існує вже три роки (зі 2013-го). У листопаді 2013 гурт презентував свій альбом "The Crawls" у столичному клубі «Диван», після чого підписав контракт зі німецьким лейблом "Nasoni Records" і видав альбом обмеженим тиражем на вінілових платівках. Влітку 2014 The Crawls підписали контракт на видання 7" платівки з грецьким лейблом G.O.D. Records.  Починаючи з жовтня 2015 дует стає тріо і починає писати нові пісні та їздити в тури. У жовтні 2016 року гурт випустив новий альбом "The Heavy Crawls".
 
"The Heavy Crawls"  у соцмережах: 
 
Facebook:https://www.facebook.com/thecrawls "> https://www.facebook.com/thecrawls