"ДахаБраха" їде у великий американський тур

Київський гурт наприкінці лютого відіграв невеликий тур у декількох містах України. Зараз же музиканти відправилися у великий тур Сполуеними Штатами. Перший концерт відбудеться вже сьогодні у місті Денвер. 

Загалом же "ДахаБраха"  анонсувала в Америці 27 виступів, які завершаться наприкінці квітня 

Нагадаємо, на початку грудня минулого року колектив представив слухачам  свій новий альбом - "Шлях". 

"ДахаБраха" – український квартет, що виконує українську народну музику із сучасним драйвом. Експериментуючи з українським фольклором, вони привнесли в свою музику ритми з оточуючого світу, створивши яскравий і унікальний образ.
 
До складу групи входять: Ніна Гаренецька, Ірина Коваленко, Олена Цибульська та Марко Галаневич. Інструментальний ряд “ДахаБрахи” – джамбе, дарбука, бас-барабан, віолончель, дитячі гармошки, австралійське діджеріду, аккордеон, окулеле, кахон, губна гармошка, жалейка, флейта, клавіші
 
ДахаБраха” - складова проекту Владислава Троїцького “Україна Містична”. У складі трупи театру "ДАХ" гурт виступив на багатьох театральних фестивалях, з концертами він з'являвся на Womad, WOMADelaide, WOMEX, Sziget, Fusion, GlobalFEST, Helsinki Festival, Med, Mundial, Oslo World Music Festival, Pohoda, Rudolstadt, Cinars, Dublin World Music Festival, Ethno Port, Сотворение Мира, Этномеханика та інших музичних фестивалях в усьому світі.
 
"ДахаБраха"  у соцмережах:
 
Youtube:https://www.youtube.com/user/dakhabrakha1 "> https://www.youtube.com/user/dakhabrakha1 
VK:https://vk.com/dakhabrakha "> https://vk.com/dakhabrakha