Гурт "Flёur" офіційно припиняє діяльність

Не можна сказати, що це була велика несподіванка, аде останнім часом дівчата не видавали нових спільних релізів і все більше займалися власною творчістю окремо, часом збираючись для виступів удвох.
 
"Выступлениями с программой "Песни для фильмов" группа Flёur завершит свою историю. 
 
Семнадцатилетняя история группы вместила в себя полтора десятка программных, концертных и сольных альбомов. Все они вышли за рамки жизни группы, став частью жизни слушателей, возможно даже – частью музыкальной жизни поколения. После мая 2017 года группа Flёur останется только в своих альбомах, а вокалистки группы сконцентрируются на работе в сольных проектах", - розповіли музикантки. 
 
Аби не завершити свій творчий шлях надто раптово, "Flёur" запланували декілька концертів в Україні та Білорусі. 
 
"Программа трех последних концертов Flёur составлена из песен, которые так или иначе связаны с кинематографом: часть из них написана под впечатлением от просмотренного фильма, часть сама собой напоминает сценарии, часть звучала в кино, и еще многие могли бы звучать, а возможно – еще найдут свое место в режиссерских замыслах. На концертах Flёur "песни для фильмов" прозвучат в последний раз", - йдеться у повідомленні гурту. 
 
Графік виступів: 
 
17 травня – Харків
18 травня – Київ
19 травня – Мінськ
 
"Flёur" — одеський гурт, який існує зі 2000 року. Створили його двоє дівчат -  Ольга Пулатова та Олена Войнаровська. Перший виступ "Flёur" відбувся 17 березня 2000 на вечорі програми «Атмосфера» в Одеському Домі. Самі музиканти визначають свій жанр як cardiowave. На рахунку дівчат близько 15 різноманітних релізів. 
 
"FLЁUR" у соцмережах:
 
Вконтакте: http://vk.com/fleurmusic