Трилогія "Electric Funeral Cafe" побачила світ

Як ми раніше повідомляли, третя збірка "Electric Funeral Cafe", котра вийшла наприкінці січня цього року, має стати останньою із серії. Отож зараз лейбл "RobustFellow" об'єднав всі три частини збірки за 2015-2017 роки і оформив їх у єдину трилогію. Загальний тираж її склав 40 копій, однак придбати колекціонери зможуть лише 30. 

Особливо радує оформлення релізу. Так, купуючи трилогію слухач отримає привабливу чорну коробку із міцного картону та зі срібним тисненням. Всередині будуть три згадані вище релізи, кожен запакований у окремий чорний мішечок зі магнітною стрічкою. Також у комплекті йтиме ексклюзивна нашивка “EFC”. 

Що стосується музичної частини, то мова йде про сім дисків: EFC vol.1(2CD), EFC vol.2 (2CD), EFC vol.3 (3CD). У перерахунку на інші величини це 90 треків від 80 різноманітних гуртів (з яких українські 73) або ж 522 хвилини Robust андерграунду. 

Вартість трилогії в Україні складе 900 гривень. 

Купити і послухати реліз можна тут. А для резервації своєї копії і отримання повного каталогу Robust Shop пишіть сюди: robustfellowship(dog)gmail(dot)com

Почитати рецензію на Electric Funeral Cafe vol.3 (2017) можна тут.