"Рай Із Твоїх Снів" випустив новий сингл

Львівський колектив 14 лютого випустив анонсований раніше сингл "Віра в Світло". 

"Іменем РІТСу і Всього Світла! Ось і настав момент четвертих роковин од дня заснування нашої формації. Під час цього короткого, за мірками вічності періоду відбулось безліч радісних та сумних подій різних масштабів. Але серце радіє од того, що ми можемо бачити навколо багато Світла. Воно у ближніх, у красі рукотворній та природній, у вчинках і звершеннях... Та понад усе - воно у наших безсмертних душах.  Тож плекаймо й надалі цей дарунок Небес, і колись настане час, коли Тінь остаточно відступить із просторів нашого світу!
 
Віра в Світло - основна концепція творчості нашого колективу. Сьогодні ми готові поділитись нею із Вами. До синглу входить абсолютно нова композиція "Віра в Світло", а також наше бачення славнозвісної пісні Володимира Івасюка "Я піду в далекі гори"!", - повідомили музиканти. 
 
Також вони представили слухачам своє перше офіційне відео. 

 
"Рай Із Твоїх Снів" - це львівський колектив, який утворився в 2013 році. Хлопці грають power metal, використовуючи при цьому, зокрема, і сопілки. Перший сингл колективу побачив світ у червні минулого року. Згодом був випущений EP "Сильніше Пітьми".  
 
"Рай Із Твоїх Снів" у соцмережах: