"The Heavy Crawls" шукають нового ударника

Через проблеми зі здоров'ям колектив покинула ударниця Євгенія. 

"В нас дуже сумні новини... В зв'язку з серйозними проблемами зі здоров'ям, наша улюблена барабанщиця Женя, більше не зможе з нами грати. Це дуже погано, неприємно, навіть боляче розуміти, так як ми разом стільки всього пройшли, а зараз прощаємось...

Хочемо подякувати Жені за все, що вона для нас зробила і побажати міцного здоров'я, швидше вилікуватися і щоб все було добре! Здоров'я важливіше і це головне. Ми залишаємось друзями і, Женя, ми тебе підтримуємо!❤
 
А для усіх інших ми повідомляємо, що ми в пошуках нової барабанщиці (теоретично можливо і барабанщиКА), яка стане частиною нашої групи, другом і надійним музикантом. Тому, якщо в тебе є бажання і ентузіазм, якщо ти непогано граєш на барабанах, можеш вивчити нашу програму (+-15 пісень),ти молода енергійна і симпатична, в тебе є закордонний паспорт і бажання поїхати в тур по всій Європі в квітні-червні 2017 і ти хочеш, щоб музика була невід'ємною частиною твого життя - пиши нам", - повідомили музиканти. 
 
У пріоритеті гурту молоді дівчата (20-30 років) але учасники колективу готові також розглянути кандидатуру хлопця. Більше нюансів тут. 
 
Колектив "The Heavy Crawls" ( ex "The Crawls") існує вже три роки (зі 2013-го). У листопаді 2013 гурт презентував свій альбом "The Crawls" у столичному клубі «Диван», після чого підписав контракт зі німецьким лейблом "Nasoni Records" і видав альбом обмеженим тиражем на вінілових платівках. Влітку 2014 The Crawls підписали контракт на видання 7" платівки з грецьким лейблом G.O.D. Records.  Починаючи з жовтня 2015 дует стає тріо і починає писати нові пісні та їздити в тури. У жовтні 2016 року гурт випустив новий альбом "The Heavy Crawls".
 
"The Heavy Crawls"  у соцмережах: 
 
ВК: https://vk.com/thecrawls 
Facebook: https://www.facebook.com/thecrawls 
Bandcamp: https://crawls.bandcamp.com