У Карпатах може відбутися фестиваль "VIP CAMF 2017"

Організатори відомого фестивалю “Carpathian Alliance Metal Festival Open Air”  довго говорили про можливість проведення закритого але разом з тим і досить дорогого фестивалю у Карпатах із хорошими закордонними хедлайнерами.
 
Тепер же від слова вони перейшли до діла. На декількох українських букінгах уже можна придбати квиток за 3 тисячі гривень. У випадку, якщо організатори продадуть менше 600 квитків, обіцяють повернути всі гроші покупцям.
 
Наразі фестиваль заплановано на 28-30 липня у селі Пилипець. Організатори обіцяли, що дозволять відвідувачами із квитками вільний вхід-вихід, свою їжу та намети.
 
Що стосується лайн-апу, то остаточне рішення у закритій спільноті приймуть учасники фестивалю, які заплатять за квитки. Поки ж приблизно мова йде про наступний склад: Amon Amarth, Swallow the Sun, Moonsorrow, Батюшка, Rotting Christ, Mgla, Belphegor, Inqusition. Зі всіма гуртами провели попередні домовленості, і їх участь у фестивалі цілком реальна. Тим не менше, за останнім повідомленням оргів, квитки поки купило лише 11 людей, тож вони чекатимуть доки таких не стане хоча б 300.
 
Нагадаємо "CAMF 2016" проходив цього літа у Києві, а з деякими організаторами фестивалю були пов'язані фінансові скандали