Ужгород збирає гостей на перший "КРУК ФЕСТ"

Перший фестиваль від ужгородської промо-групи "КРУК" відвідає сім вітчизняних команд, серед котрих, як автори найгучніших українських метал-релізів минулого року, так і гідні представники локальної сцени Закарпаття.
 
Хедлайнерами заходу стануть гурти "SECTORIAL" (Blackened Death Metal/Ethnic) та "1914" (Doom/Death Metal). І перші, і другі відзначилися у минулому році цікавими релізами. Що стосується гурту "1914", то він одного разу вже виступав в Ужгороді і був дуже добре сприйнятий публікою. Доповнить команду приїжджих київський колектив "SPIT BILE" (Thrash Metal). 
 
Стосовно місцевих команд, варто зауважити, перш за все, що на сцену з оновленим складом повернуться ветерани української панк-сцени "THE SYMBIOZ" (hardcore/punk/metal).  Компанію їм складе місцевий гурт "OMNIVERSE" (Progressive Death/Thrash Metal), який продовжує  роботу над своїм релізом-трилогією "Repel. Lament. Destroy". "MAJESTY OF REVIVAL" (Progressive/Heavy/Thrash Metal), котрі встигли попрацювати зі закордонними лейблами, в Ужгороді виступають нечасто, тож у відвідувачів буде можливість наживо їх послухати. Закривають лайн-ап виноградівські хлопці "IN MOVEMENT" (Thrash Metal/Hardcore). Вони нещодавно також пережили невелику зміну складу, що, втім, не завадило їм повернутися до активної концертної діяльності і роботи над новим матеріалом. 
 
"КРУК ФЕСТ І" відбудеться 23-го квітня в ужгородському клубі "Outsider", початок о 16:00.
 
Вхід - 80 грн. Організатори також скоро обіцяють зробити невеличкий передпродаж квитків. 
 
Детальніше почитати про фест можна у окремій темі Neformat.com.ua за цим посиланням.