|
![]() Заказать рекламу |
| Новости Статьи Обзоры Группы Лейблы Афиши Ссылки Форум |
|
||
![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Регистрация | Правила форума | Пользователи | Календарь | Новые релизы | Поиск | Сообщения за день | Отметить все разделы прочитанными |

![]() |
|
|
|
Tweet | Опции темы | Поиск в этой теме |
|
|
#1 |
|
ъ
О пользователе
Поблагодарили 6,760 раз(а) в 2,007 сообщениях
|
Кіноклуб "26 кадр". Моє дорогоцінне навчання, або студентка за викликом.
![]() Режисер: Емманюель Бреко Рік: 2010 Жанр: драма Країна: Франція Лаура Д. у 18 років мала щастя вступити до престижного університету, мріючи стати перекладачкою і побачити світ. Але до світлого і щасливого майбутнього їй ще треба доповзти. Частковою роботою в call-center вона не може забезпечити собі ані житло, ані їжу, ані навчальні матеріали. Одного вечора вона наважується на швидку та “просту” роботу – продавати свою увагу і тіло спраглим, адже ненаситні готові плати чималі гроші за годину чи дві, проведені з її молодим тілом! Фільм заснований на автобіографії невідомої француженки з псевдонімом Лаура Д. 20 січня. П'ятниця. 18:30 НаУКМА, вул. Набережно-Хрещатицька, 27 ВХІД ВІЛЬНИЙ Группа кіноклубу Вконтакті Організатор: Незалежна студентська профспілка "Пряма дія" смотрел пару месяцев назад этот фильм, напомнил Розетта / Rosetta (1999) и в целом понравился. советую сходить. |
|
|
|
![]() |
| Социальные закладки |
| Опции темы | Поиск в этой теме |