|
![]() Заказать рекламу |
| Новости Статьи Обзоры Группы Лейблы Афиши Ссылки Форум |
|
||
![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Регистрация | Правила форума | Пользователи | Календарь | Новые релизы | Поиск | Сообщения за день | Отметить все разделы прочитанными |

![]() |
|
|
|
Tweet | Опции темы | Поиск в этой теме |
|
|
#1 |
|
насраноматипобудила
сирунамматинаварила О пользователе
Поблагодарили 553 раз(а) в 259 сообщениях
Играет в группах: Dollores Репутация: 258
|
Кіно у Вінниці
Оскільки тут є кілька постійних користувачів із Вінниці, пропоную в цій темі залишати анонси всіх цікавих кінематографічних подій. Таким чином можна як прорекламувати заходи, так і просто знайти привід для розвіртуалення.
Почну з завтрашнього показу в рамках "Літніх кіновечорів" у книгарні "Є". Це буде стрічка "Фальшивомонетники" режисера Штефана Рузовіцкого. ![]() Опис: Берлін, 1936 рік. Соломон Соровіц — король фальшивомонетників. Якось на нього донесли і дуже скоро він опинився у концтаборі. Чоловік очікує найгіршого, але через вісім років доля дає йому ще один шанс. Іде 1944 рік, Третій Рейх уже приречений, а колишній донощик пропонує оборудку: в обмін на гарантію життя і прийнятні умови утримання Соровіц з групою таких, як і він сам, спеціалістів повинен попрацювати на нацистську Німеччину – налагодити промислове виробництво підробної валюти союзників. Стрічка здобула нагороду Американської кіноакадемії за найкращий іноземний фільм у 2007 році. Адреса: Книгарня "Є". Вінниця, проспект 50-річчя Перемоги, 26 Час: 18:30 Вхід вільний Фільм демонструватиметься мовою оригіналу з українськими субтитрами. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
White Russian Protestant Antiracist
О пользователе
Поблагодарили 26 раз(а) в 14 сообщениях
|
Re: Кіно у Вінниці
От всей души поддерживаю начинание
![]() Какие всё-таки молодцы эти книгарщики из "Є". |
|
|
|
|
|
#4 |
|
насраноматипобудила
|
дякую. хоча, насправді я більшість подій сам філонюага. австріяки, які вкладають гроші в розвиток культурного дозвілля України ![]() до речі, субтитри до фільму робив мій товариш, який вінницькому відділі працює менеджером. ага, якраз над трамвайною зупинкою. сусідні двері від ПриватБанку |
|
|
|
|
|
#5 | ||
|
White Russian Protestant Antiracist
О пользователе
Поблагодарили 26 раз(а) в 14 сообщениях
|
Цитата:
Нужно было её склеивать и присоединяться к ней, а не тащить всё на восток. Цитата:
|
||
|
|
|
|
|
#6 | |
|
насраноматипобудила
|
Doerty, дуже вдячний за закріплення теми!
я навіть на таке не сподівався.що ж до вчорашнього показу - я через форс-мажорні обставини не потрапив туди. страшне, як жалько. наступного понеділка таки планую потрапити. правда, ще не знаю, що показуватимуть) А ще хочу сказати, що "Женский стиль" в "Киеве" насправді буде не тільки в Києві, а ще й у нашому кінотеатрі Родина. детальніше - тут. на жаль, на більшість фільмів не можу піти. в тому числі - через те, що 1-3 липня буду на фестивалі ФортМісія. Добавлено через 4 минуты Цитата:
![]() ми вже з друзями користуємося його посадою. уже двоє з поезією виступали, післязавтра буде третій. а там іще моя черга колись надійде) |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
насраноматипобудила
|
тим часом, Літні кіновечори продовжуються. в цю середу, 28.06.2011 буде черговий фільм:
У Книгарні «Є» відбудеться показ стрічки Яна Сверака «Коля», найкращого іноземного фільму 1996 року за версією Американської кіноакадемії. ![]() Чеський музикант, переконаний холостяк, з меркантильних міркувань вступає у фіктивний шлюб з росіянкою. Доля завдає йому несподіваний удар. «Дружина» зникає і герой змушений дбати про її п’ятирічного сина Колю. Коля не розуміє ні слова по-чеськи, а його вихователь не говорить по-російськи. Їх чекає важкий шлях до порозуміння, - шлях, повний забавних непорозумінь, веселих і сумних пригод, посмішок і любові... Фільм демонструватиметься мовами оригіналу з українськими субтитрами. |
|
|
|
![]() |
| Социальные закладки |
| Опции темы | Поиск в этой теме |