|
Украинская Баннерная Сеть |
| Новости Статьи Группы Обзоры Фото Ссылки Форум |
|
||
![]() |
![]() |
|
|
#1 |
|
ελευθερία
Поблагодарили 39 раз(а) в 11 сообщениях
Записей в дневнике: 1
|
![]() КОМУ ВНИЗ з 1988 року грали музику, яка повністю не вписувалась у загальні канони тогочасної української рок-сцени. Лірика була складна, вражаюча, а також повна темної романтики, що є загальним для готик-року, хоча вже навіть тоді КОМУ ВНИЗ використовували деякі елементи індустріальної енергетики, яка стала їх характерною ознакою на сьогодні. Через неспроможність підібрати стандартний термін музичні критики ще в 1991 назвали їхню музику "урбанізованою , індустріальною готикою". Так, КОМУ ВНИЗ створили свій власний тип готичного року і їх темно-романтичний імідж став справжнім оригінальним іміджем української готики. В 1990-тих ці п'ять чоловіків одягнутих у чорні фраки, високі шкіряні чоботи і срібні хрести, несучи українському суспільству свій тип андеграундної похмурої філософії, зробили свою власну музичну революцію. Для тих, хто їх чув, то було переродження і очищення. Андрій Середа був і є неофіційним пророком для всіх, хто живе в справжній, споконвічній Україні. Для тих, чия душа ще не є запродана, а розум не затьмарений грошима і нечистою силою. В Україні і в Канаді їх називали "чорними козаками". Вони були і є готами. І вони створювали і створюють готику в стилі KОМУ ВНИZ. (С) сайт КОМУ ВНИЗ ![]() дискографія http://www.komuvnyz.gothic.com.ua/in...index&lang=ukr навідоміші композиції http://infostore.org/info/3891189
сайт http://www.komuvnyz.gothic.com.ua/ ктута фока))) 1991 рік ____________________________________ це справді особливий гурт. раджу зацінити любителям спокійної похмурої музики.п.с. спочатку хотів розмітити тему у розділі "метал", можливо варто туди перенести тему Последний раз редактировалось rocky; 03.09.2008 в 01:20. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
тру
Поблагодарили 566 раз(а) в 168 сообщениях
Записей в дневнике: 2
|
Надто агресивні тексти, як для готики. І багато націоналізму заради нього самого. В музичному плані доволі цікаво, хороша була ідея прочитати тексти товариша Шевченка під готроковий фон - органічно вийшло.
Авторе, простав теги до теми, вони внизу сторінки, під посиланнями на гугл і вікіпедію |
|
|
|
|
|
#3 |
|
тепло и доброта
Поблагодарили 3,101 раз(а) в 614 сообщениях
|
мне они нравились, видел их вживую и слышал записи.красиво играют
![]() именно красивая музыка.суровая и красивая.У них отличный сайт |
|
|
|
|
|
#4 |
|
John Doe is my twin brother
Поблагодарили 764 раз(а) в 88 сообщениях
|
я с сыном басиста в садик ходил, а потом и школу вместе закончили..
по музыке ничего не скажу, не слушал/слушаю такое. знаю только, что дядь Серега крутой чувак) |
|
|
|
|
|
#5 |
|
нищо не стане
Поблагодарили 76 раз(а) в 27 сообщениях
|
слухав, люблю))
знайомий особисто, правда дуже опосередковано))) нагороджені першою народною шевченківською премією, якщо це для когось має значення ![]() "No one has to be ashamed for their own opinion. Quite the opposite, your opinion is YOU, and as long as you keep silence and resign yourself to some doubtful authority - you are nothing"(c) |
|
|
|
|
|
#6 |
|
мудрий, бо німий
Поблагодарили 18 раз(а) в 6 сообщениях
|
Группа хорошая, но там исчо и готег-дум присутствует, ИМХО
Духовность! ШИЗОФАЗИЯ! ПАФОС! |
|
|
|
|
|
#7 |
|
тепло и доброта
Поблагодарили 3,101 раз(а) в 614 сообщениях
|
нет там никакого готик дума.
это скорее мартиал индастриал,первое что приходит на ум после Кому Вниз - это Лайбах. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
мудрий, бо німий
Поблагодарили 18 раз(а) в 6 сообщениях
|
Хм... Мартиал...
Хотя мне, скорее, после Лайбаха вспомнилось Кому Вниз Духовность! ШИЗОФАЗИЯ! ПАФОС! |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
ελευθερία
|
Цитата:
теперь незнаю як виправити. наперно модератор розділу може це виправитиДобавлено через 4 минуты я цю группу дааавно слухав, коли ще носив довгі хаєра і берці))) часи змінюються, а КОМУ ВНИЗ - лишаеться вічним))) ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
нут боробанов нет
Поблагодарили 48 раз(а) в 25 сообщениях
Записей в дневнике: 2
|
никогда особо не котировал, но уважать есть за что. в то время, имхо, играть было сложнее. небыло интернета, мазэфаки и пафоса...
![]() |
|
|
|
|
|
#11 |
|
То что нас не убивает, нам нахуй не нужно...
Поблагодарили 52 раз(а) в 21 сообщениях
|
Люид подскажите ньюбику, с какого города группа? А т ов моём тоже есть "Кому ВНИЗ"
Ржач. Сам думаю что другая![]() Меня интересует только "ч у ш ь"; только то, что не имеет никакого практического смысла. Меня интересует жизнь только в своем нелепом проявлении. Ветка сакуры упала на грудь юной гейши и переломала ей нахуй все ребра. Делая из говна конфетку, помните, что это будет конфетка из говна. |
|
|
|
|
|
#12 | |
|
ελευθερία
|
Цитата:
Добавлено через 1 минуту да... мазафака помогла творческому становлению нового поколения))) |
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
-
Поблагодарили 4 раз(а) в 4 сообщениях
|
Я вот увидел тему и вспомнил былое. Это не моя музыка, но их творчество уважал всегда.
Не претендуя на истину в последней инстанции, выскажу смелое предположение: Кому Вниз – едва ли не единственная Великая Группа, которую взрастила украинская рок сцена. Самобытная, мощная, несгибаемая. Тем, кто махал тремя пальцами на их концертах – этого не понять. Добавлено через 2 минуты И не надо ИМХО ее переносить в метал. Это именно рок. |
|
|
|
|
|
#14 |
|
|
Кировоград. Да гавно какоето =)
Меня интересует только "ч у ш ь"; только то, что не имеет никакого практического смысла. Меня интересует жизнь только в своем нелепом проявлении. Ветка сакуры упала на грудь юной гейши и переломала ей нахуй все ребра. Делая из говна конфетку, помните, что это будет конфетка из говна. |
|
|
|
|
|
#16 |
|
|
мне больше Зорн по душе. Гавно не слушаю двухсмысленная фраза, да ?=)
Меня интересует только "ч у ш ь"; только то, что не имеет никакого практического смысла. Меня интересует жизнь только в своем нелепом проявлении. Ветка сакуры упала на грудь юной гейши и переломала ей нахуй все ребра. Делая из говна конфетку, помните, что это будет конфетка из говна. |
|
|
|