| Украинская Баннерная Сеть |
| Новости Статьи Группы Обзоры Фото Ссылки Форум | | ||
![]() | ![]() |
| | #1 |
| Nuclear warhead Регистрация: 11.04.2006 Откуда: JetBar Возраст: 20
Поблагодарили 169 раз(а) в 68 сообщениях
Записей в дневнике: 1 | ![]() створені медхедси були ще в 91-ому році, в часи соціально-політичного хаосу, занепаду і всякого іншого лайна, щоб грати зайбойний рок"н"ролл, що правда, перший свій запис вони зробили лише в 93-му, відправивши його на якийсь збірник, мені не відомий. Першим записаним повноформатником був диск 96-ого року Psycholula, дуже сильний і якісний альбом, особливо враховуючи, що він був для гурту першим і враховуючи ситуацію у країні, в якій вони жили. через рік, хз ким, скажені голови визнані одною з 5 найкращих рок-груп україни, цікаво хто був іншими чотирма? наступний альбом, 98-ого, був Mad In Ukraine, дещо кращий ніж попередній, але ще далекий від його наступника. для підготовки нового матеріалу група робить переврву в 4 роки і вже в 2002 записує свій, на мою думку найкращий, альбом Naked Flame. довга пауза далась в знаки: альбом мало того, що містив неймовірно красивий і якісний контент, так ще й записаний був на дуууууже високому рівні. на платівці купа безбашених і явно хітових пісень, як Spring In The Bushes, Won`t Get Tired, Sleeping, а також одна з моїх фейворіт пісень взагалі: Flew Away. дуже раджу починати слухати мед хедс саме з цього альбому, не сумніваюсь, що він сподобається всім, навіть не шанувальникам сайко. особливо хочу відмітити те наскільки "виріс" вокал Вадіма Красноокого і наскільки музика стала цікавішою. десь за рік у 2003 група записує свій останній, не менш якісний за попередній, альбом Контакт. щоправда, на відміну від всіх інших, цей диск вже заражений "змейстрімленням" голів, з англійською хлопці перейшли на, більш зрозумілі і продаваємі, українську і російську, дещо упростились, порівняно з голим вогнем, ну, і, взагалі, цей альбом, за вийнятком деяких пісень, мені не довподоби. у 2004-му гурт розпадається, частина його учасників( а саме гітарист і басист ) ідуть в поп-проект мед хедс хл, а барабанщик створює власну групу Mr.ОЧ & his Root Boys, від якої, поки що, можна знайти лише низку досить крутих рок"н"рольних демо. ну, як там не було б, але на мою думку, це найкраща група за всю історію незалежної взагалі і одна з кращих світових сайко груп. лайн-ап: Вадім Красноокий - гітара, основний вокал; Богдан Очеретяний - барабани, бек-вокал; Максим Красноокий - контрабас, бек-вокал. дискографія: 1996 - Psycholula 1998 - Mad in Ukraine 2002 - Naked Flame 2003 - Контакт більшість альбомів можна знайти тут а, відсутня там Psycholula тут ![]() triarii ( martial industrial ) |
| | |
| Эти 2 пользователя(ей) сказали cпасибо за это полезное сообщение: | Kobold (31.10.2008), Северный Олень (01.11.2008) |
| | #2 |
| let`s have a black celebration Регистрация: 04.11.2007 Откуда: Житомир Возраст: 20
Поблагодарили 670 раз(а) в 183 сообщениях
Записей в дневнике: 2 |
Я давно хотів зробити тему про них Слухав здебільшого альбом Мед Ін Юкрейн. Мабуть групу перенесуть в СНГ, хоча тут питання доволі сумнівне, бо альбоми їх на дуже високому рівні і видавались вони спершу в Германії, а потім вже у нас.Добавлено через 1 минуту Мені ще їх тексти пісень подобаються на Мед ін Юкрейн. А, і на Мед Сін вони схожі, бо їми надихались. |
| | |
| | #3 |
Записей в дневнике: 1 | Kobold, це перший комент "по-темі" в останніх моїх 4-ох статтях. плюсану ;-) я зараз переслуховую мед ін юкрейн і так чую, що я цей альбом трохи недооцінив в описі, не важно. да, дуже б не хотілось, щоб тема пішла в снг, так як: а) більшість гуртів там - полусовкова виссань. б) мед хедс - банда міжнародного маштабу і їх крутість витрахує добру половину груп з розділу панкрок ![]() Добавлено через 3 минуты доречі, як не дивно, але МХ мені більше подобається чим МС ![]() triarii ( martial industrial ) |
| | |
| | #4 |
| let`s have a black celebration Регистрация: 04.11.2007 Откуда: Житомир Возраст: 20
Записей в дневнике: 2 | Так, мені теж, у МХ цікаві тексти, та і музика розумніша якась, мабуть. Хоча я МС тільки перший чув. Я тому дуже тягнув з темою, бо все думав, як переконати модерів розділу, що група не СНГ-шна по змісту. Перше, що проститься на думку - видання дисків в Європі. Та і на слух вони європейські скоріше.
|
| | |
| | #5 |
Записей в дневнике: 1 | Kobold, та, тексти то у них реально сильна сторона, мене завжди цікавило як вони в пост-совку в 90-х так наловчились на інгліші не тільки чисто говорити, а ще і таку лірику бацати. накладаю на тему прокляття: хто перенесе тему в снг - до того приїде старбайкер і відкусить голову ![]() triarii ( martial industrial ) |
| | |
| | #6 | |
Записей в дневнике: 2 | Цитата:
![]() | |
| | |
| | #7 |
| есть боробаны есть Регистрация: 07.08.2005 Откуда: coalapascal.kiev.ua Возраст: 20
Поблагодарили 50 раз(а) в 25 сообщениях
Записей в дневнике: 2 |
да, мейд ин юкрейн мне в своё время очень нравился...вообще отличная команда, правда сейчас занимается бизнесом |
| | |
| | #8 |
| bring me the huy Регистрация: 10.01.2008 Откуда: Крифой Рог
Поблагодарили 101 раз(а) в 46 сообщениях
|
лично мне никогда не нравились. и, по-моему, им место в разделе СНГ.
I'm a person just like U Просто очень много пью ![]() ![]() зазываю людей в секты веганов и велосипедистов пикетчиков. |
| | |
| | #9 |
Записей в дневнике: 1 | xiamerrorx, аргументики можна?
![]() triarii ( martial industrial ) |
| | |
| | #10 |
| just another monkey, почему не нравятся или почему в разде СНГ?
I'm a person just like U Просто очень много пью ![]() ![]() зазываю людей в секты веганов и велосипедистов пикетчиков. |
| | |
| | #11 |
Записей в дневнике: 1 | xiamerrorx, звичайно, що друге. якщо тему до завтра не перенесуть в панкрок, або в рок- я стру весь контент і її доведеться витерти. я єбав, щоб нормальні групи, про які я створюю тему, були в цьому розділі ![]() triarii ( martial industrial ) |
| | |
| | #12 |
| just another monkey, какбе ты спрашиваешь, почему украинская группа должна быть в разделе СНГ?хм, ну потому что она из СНГ, думаю, это главное.
| | |
| | #13 |
Записей в дневнике: 1 | xiamerrorx, глупо. в розділі снг, восновному, пенкрок. восновному, низькоякісний. а мед хедси, по-суті, грали музику не характерну для совка, на західних лейблах, слухали їх, переважно, на заході, сіміляри у них з заходу, так яким вони боком снг, крім місця свого невдалого народження? вимагаю перенесення теми в рок, т-к там більше рокабілі чим сайко. ![]() triarii ( martial industrial ) |
| | |
| | #14 |
|
действительно. группа из СНГ в разделе СНГ - это так глупо.
| | |
| | #15 |
Записей в дневнике: 1 |
наів, пурген, адаптация, серцевий напад, брем стокер, тостер, перкалаба, фпг, таракани, абздольц, да бляха в цьому розділі УГ тупо зашкалює і сюда, сука, одну з моїх, сука, улюблених груп. шо за урод це зробив?! ![]() Добавлено через 53 секунды музика НЕ снг-шна. ні яким боком, то що група заснована в украінє - ніхрєна взагалі не значить ![]() triarii ( martial industrial ) |
| | |
| | #16 |
|
в любом случае, доказуй это не мне)
| | |
| | #17 |
Записей в дневнике: 2 | Хороший варіант, я вважаю. Хоча це і нестандартно для нашого розділу, але якщо модери панкроку мають такий погляд на речі, то що ж. Перенесіть тему, якщо ваша ласка.
|
| | |
| | #18 |
| турбохайль Регистрация: 16.08.2007 Откуда: Lviff Возраст: 20
Поблагодарили 174 раз(а) в 69 сообщениях
|
No Way! Топікстартер троль, лжец, девстенник (с).
|
| | |
| | #19 |
Записей в дневнике: 2 | Lanz, цей розділ був створений, я так розумію, для відокремлення малоякісної СНГ-панкмузики від більш оригінальної західної, а не просто за територіальним фактором. Достатньо порівняти МХ з західними аналогами, щоб зрозуміти, що вони не поступаються, а в чомусь і мають перевагу. Та і, як я вже казав, вони робили записи для видання в Германії, бо тут не було для такого відповідних слухачів. Одне слово, їм тут об"єктивно не місце.
|
| | ![]() |